Posten Norge

Vurderer å klage på vedtaket fra Samferdselsdepartementet

Del

I konkurranse med Posten vant i dag Kvikkas.no konkurransen om å distribuere aviser på lørdager. Posten vil se nærmere på begrunnelsen og vurdere muligheten for å klage på avgjørelsen.

Samferdselsdepartementet lyste 21. januar i år ut en konkurranse om en tjenestekonsesjonskontrakt på å distribuere aviser på lørdager i områder der det ikke er et eget nett for avisutlevering. To selskaper leverte inn tilbud – Posten AS og kvikkas.no (med Norpost som underleverandør). Etter en samlet vurdering har Samferdselsdepartementet konkludert med at Kvikkas.no har det beste tilbudet, skriver de i en pressemelding. Frist for å levere inn klage er torsdag 7. juli.

- Vi vil se nærmere på begrunnelsen fra Samferdselsdepartementet for å vurdere om vi vil klage på avgjørelsen, sier konserndirektør kommunikasjon, Elisabeth Gjølme.

Kontakter

Bilder

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

23 14 90 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom