Nasjonalforeningen for folkehelsen

Volden skole hoppet seg til seier

Del

5. trinn ved Volden skole, Tønsberg kommune, er vinnere av Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse i Vestfold. De 19 elevene hoppet 50 minutter hver dag under konkurransen.

Sperrefrist: Onsdag 31. mai klokken 10:00. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

STED: Volden skole onsdag 31. mai klokken 10:00

Premien blir delt ut av fylkesleder for Nasjonalforeningen for folkehelsen i Vestfold, Marit Thorvaldsen.

Over hele landet har over 100 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse , Hopp for hjertet. Det tilsvarer over halvparten alle barneskolene i Norge. Konkurransen strakk seg over to uker tidligere i mai, og deltagerne har i gjennomsnitt hoppet tau 24 minutter hver dag.

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt Marit Thorvaldsen 920 99 703

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom