Virke

Virke inviterer til konjunkturseminar

Del

Virke presenterer ferske tall om sommerjobber, og resultater og prognoser for handelen.

Sommerjobb er tenåringers første mulighet til å få erfaring fra det virkelige arbeidslivet. For bedriftene er sommervikarer motoren som holder hjulene i gang i feriemånedene.

Men statistikken viser at stadig færre tenåringer tar sommerjobb.

Virke, hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringene, har spurt sine medlemsbedrifter: Vil det norske næringslivet ansette unge i sommerjobber?

Resultatene fra undersøkelsen legges frem på Virkes konjunkturseminar 27. juni kl 10.00 hos Virke på Solli plass.

Presentasjonen legges frem av administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen. Sjefsøkonom Lars Haartveit legger frem resultater og prognoser for norsk handel.

Gi oss gjerne en tilbakemelding på om dere kommer.

Velkommen!

Kontakter

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsensgate 90
0230 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for tjenestenæringene i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

RETTELSE I TEKSTEN Virke er glad for at sysselsettingsutvalget åpner for endret sykelønnsordning!28.3.2019 10:59:49 CETPressemelding

– Virke har stått i front for å kreve at vi som samfunn må ta sykelønnsdebatten, og vi mener det er positivt at det nå foreslås konkrete endringer i sykelønnsordningen. Norge har verdens høyeste sykefravær og 32 millioner tapte dagsverk hvert eneste år. Bare i detaljhandelen var det nesten en halv million tapte dagsverk i 3 kvartal 2018, sier Ivar Horneland Kristensen administrerende direktør i Virke.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom