NAF

Vinner av Årets veimat 2017

Del

Magasinet Motor har kåret Årets veimat 2017 - og vinneren er Haukeliseter fjellstue i Telemark. Hele 115 spisesteder langs veien fra nord til sør er testet.

Haukeliseter Fjellstue vant årets veimat 2017. Foto: Fredrik Fjeld
Haukeliseter Fjellstue vant årets veimat 2017. Foto: Fredrik Fjeld

Haukeliseter fjellstue i Telemark er vinnern av Årets veimat. Spisestedet ligger ved Europavei 134 og vinner i konkurranse med flere andre gode spisesteder langs norske veier.

- Dette er utrolig gøy, og vi er veldig glad over å vinne. Vi var beste veimatsted i Telemark i fjor, og det å toppe det med å vinne i år er en fantastisk bekreftelse for oss alle på at vi gjør en god jobb, sier markedssjef Marcus Andersson ved Haukeliseter fjellstue. 

I tillegg til å servere veimat fra 12.00 til 20.00 (21.00 i helgene) i nyoppussede lokaler driver også Haukeliseter et eget bakeri, hvor du blant annet kan kjøpe med deg ferdigsmurt mat, brød og boller. Spisestedet fikk hele 93 av 100 mulige poeng. Hele testen kan leses her.

Inspirere til økt kvalitet

I tre år har magasinet Motor, som gis ut av NAF, kåret Årets veimat. Hensikten med kåringen er å inspirere til å øke kvaliteten på maten som serveres til veifarende. I 2015 vant Trattoria Capri i Finnmark, i 2016 var det Valdres Mathus i Oppland som stakk av med utmerkelsen.

Motor har i år testet 115 spisesteder langs veien, og har blant annet kjørt alle Europavei-strekningene i Norge, fra nord til sør.

Blant de 10 kriteriene vi har testet etter er smak, meny, om maten er hjemmelaget og om stedet er barnevennlig, samt kundeservice. Om du kjører forbi Haukeliseter i sommer, anbefaler vi å stoppe innom. God tur!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Haukeliseter Fjellstue vant årets veimat 2017. Foto: Fredrik Fjeld
Haukeliseter Fjellstue vant årets veimat 2017. Foto: Fredrik Fjeld
Last ned bilde

Om NAF

NAF
NAF
Østensjøveien 14
0609 Oslo

23 21 31 00http://www.naf.no

Hver tiende nordmann og 25 prosent av alle personbileiere er medlem i NAF. Dette gjør oss til Nordens største interesse- og forbrukerorganisasjon med 500 000 medlemmer. Organisasjonen er landsomfattende med 71 lokalavdelinger, 360 ansatte og ca. 2000 frivillige. NAF er en engasjert og markant samfunnsaktør som arbeider aktivt for at norske trafikanter skal kunne reise sikkert, effektivt og miljøvennlig. NAFs virksomhet omfatter kontroll og testing av biler ved 44 NAF-sentre, trafikkopplæring, veihjelp, reise, handel, juridisk bistand og forbrukerrådgivning m.m. Etter avtale med Vegdirektoratet driver NAF 27 øvingsbaner i Norge.

Følg saker fra NAF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NAF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NAF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom