Ving Norge

Ving: Nye fly og bedre benplass

Del

Moderne fly med nye seter, bedre benplass og nytt underholdningssystem. Det er resultatet etter at Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines har investert nærmere 100 millioner kroner i renovering av syv fly, i tillegg til innkjøp av seks nye maskiner.

Thomas Cook Airlines
Thomas Cook Airlines

- Det er en gammel myte at charterflyene er trangere og mer ukomfortable enn ruteflyene, smiler kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving. Med hele 13 fly som enten er helt nye eller totalrenoverte så har feriearrangøren en bedre og mer moderne flyflåte enn noen gang. 

- Vi har renovert fem A330 langdistansefly. Kabinen er frisket opp med nye farger og ergonomiske seter, noe som igjen gir bedre benplass, fortsetter Løkaas Fossum. Det er også installert personlige 8,9 tommers touch-skjermer med høy oppløsning i stolryggen på hvert sete og et helt nytt underholdningssystem hvor du kan velge blant et stort utvalg filmer, tv-serier og musikk. Disse flyene blir i vinter brukt på Ving sine flyvninger til Thailand, Cuba, Mexico, Jamaica, Gran Canaria* og Tenerife*.

I tillegg til oppgraderte langdistansefly har Thomas Cook Airlines kjøpt inn seks helt nye A321-maskiner og gjort en omfattende renovering av to eksisterende fly. A321har også fått nye og ergonomiske seter med bedre benplass. I tillegg har de nye flyene nye og mer miljøvennlige motorer. A321-maskinene flyr i vinter til Gran Canaria og Tenerife*.

Slik ble A330-flyene bygget om:
https://www.youtube.com/watch?v=pxGTxWrEaWs

*Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Flyprogrammet finner du her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Thomas Cook Airlines
Thomas Cook Airlines
Last ned bilde
Thomas Cook Airlines
Thomas Cook Airlines
Last ned bilde
Thomas Cook Airlines
Thomas Cook Airlines
Last ned bilde
Thomas Cook Airlines
Thomas Cook Airlines
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom