Ving Norge

Ving med nye konsepthotell

Del

Norges største reisearrangør fortsetter satsingen på konsepthotell, og i løpet av 2018 lanseres tre nye. Vings konsepthotell er de hotellene som får høyest rangering av kundene, og antallet hotell øker stadig.

Ving satser videre på sine populære konsepthotell. Her fra Casa Cook på Kos.
Ving satser videre på sine populære konsepthotell. Her fra Casa Cook på Kos.

Ving har mer enn 50 års erfaring med å utvikle konsepthotell, og i dag bor nærmere halvparten av Vings kunder på et slikt hotell. Det er også på disse hotellene de mest fornøyde kundene bor.

- Naturlig nok med tanke på at disse hotellene nettopp er utviklet ut ifra de ønskene kundene våre har hatt i løpet av årene. I tillegg har vi også hatt fokus på å være i front når det gjelder hva folk forventer av et moderne hotell – som mat, innredning og treningsfasiliteter, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff.

I løpet av neste år åpnes to nye Sunprime-hotell;  Sunprime Pearl Beach på Kos og Sunprime Protaras på Kypros. Sunprime er Vings konsept for voksne som reiser uten barn.

Et splitter nytt Casa Cook er også på troppene. Hotellet skal ligge i Chania på Kreta. Casa Cook er Vings hotellkonsept for den moderne reisende med krav til høy komfort og lekkert design. Suksesskonseptet finnes allerede på Rhodos og Kos.

- Konsepthotellene er veldig viktige for oss. Å øke antallet konsepthotell er også en viktig del av vår utvikling og strategi. Med flere konsepthotell i porteføljen kan vi tilby kundene våre en enda bedre ferieopplevelse, sier informasjonssjefen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ving satser videre på sine populære konsepthotell. Her fra Casa Cook på Kos.
Ving satser videre på sine populære konsepthotell. Her fra Casa Cook på Kos.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom