Ving Norge

Ving åpner sitt første familievennlige Casa Cook

Del

Vings lekre og trendy suksesskonsept Casa Cook har tatt designverden med storm, og de to første voksenhotellene på Kos og Rhodos har frekventert internasjonalt både i media og i sosiale medier de siste årene. Nå lanserer Ving sitt første Casa Cook-hotell for barnefamilier ved Chania-kysten på Kreta.

Casa Cook Chania har et moderne, trendy og stilrent design som smelter inn i de grønne omgivelsene.
Casa Cook Chania har et moderne, trendy og stilrent design som smelter inn i de grønne omgivelsene.

Det nybygde hotellet åpner portene i august i år og ligger rett ved stranden, omtrent tre kilometer fra byen Chania. Hotellet er bygget opp som en liten by og de 45 rommene er fordelt på ulike bygninger. Som de andre Casa Cook hotellene utmerker også Casa Cook Chania seg med moderne, trendy og stilren design som smelter inn i de grønne omgivelsene. Her blandes betong, tre og stein fra Kreta i kombinasjon med nøye utvalgte innredningsdetaljer.

- Med de to tidligere hotellene har vi nådd ut til et helt nytt publikum. Derfor er det nå veldig gøy å også kunne ønske barnefamiliene velkommen til ytterligere en lekker designoase i Hellas, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

På Casa Cook Chania kan barna få utforske livet på hotellet på en kreativ måte. I barneklubben kan de male, delta på matlagingskurs, bade i barnebassenget eller ta en liten lur i ett av tipi-teltene på området.

Hotellets Beach Club er en naturlig møteplass for både hotellgjestene og lokalbefolkningen, der man nyter solen, havet og tilværelsen. Å bade i havet er deilig, men Casa Cooks store, innbydende bassengområde med adskilt barnebasseng er noe helt spesielt. Vil du gå direkte fra sengen og ned i et basseng for å ta en forfriskende morgendukkert, bør du bestille et rom med direkte utgang til basseng.

I hotellets a la carte-restaurant og bar kan man slappe av i et tropisk loungemiljø og nyte Middelhavets spesialiteter.

Som sine forgjengere kan Casa Cook Chania også tilby en konseptbutikk der designinteresserte gjester kan glede seg over nøye utvalgte innredningsdetaljer, klær og accessoirer.

Se mer info om hotellet her: https://www.ving.no/hellas/chania-by/casa-cook-chania

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Casa Cook Chania har et moderne, trendy og stilrent design som smelter inn i de grønne omgivelsene.
Casa Cook Chania har et moderne, trendy og stilrent design som smelter inn i de grønne omgivelsene.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom