Ving Norge

Ving åpner luksuriøst bohemhotell i mai

Del

Trendy loungestemning, hengekøyer på terrassen, privat bassengtilgang, fritt for småbarn og beliggenhet utenfor de kommersielle turiststrøkene venter gjestene når Ving åpner sitt første Casa Cook denne våren.

– Et hotellkonsept som dette har vi savnet i programmet vårt. Casa Cook er en slags moderne oase med en perfekt blanding av deilig luksus og avslappende bohemfølelse som garantert vil falle i smak hos mange, sier Tonje Løkaas Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving.

Det første Casa Cook-hotellet åpner i Kolymbia på Rhodos' østkyst. Hotellet har 90 rom, samtlige med privat bassengtilgang fra rommets terrasse. Rommene preges av rustikt interiør og avslappende jordfarger, massivt tre, grafiske mønstre og luksuriøse vibber. Badene er naturligvis utstyrt med økologiske hudpleieprodukter – av merket Stop the water while using me.

– Med Casa Cook ville vi skape et trendy hotell for de urbane og kulturinteresserte reisende. Det blir stadig viktigere med genuine og unike opplevelser når vi reiser, det viste både trendene og undersøkelsene i fjorårets Ferierapport, forteller Fossum.

På Rhodos får gjestene dermed akkurat det de ønsker seg – et unikt hotell i spennende omgivelser.

– Rhodos har vært en populær turistdestinasjon lenge, men det finnes fortsatt mange interessante og mindre kjente steder å oppdage utenfor turisttråkket. Her får du rett og slett både i pose og sekk, sier Fossum.

På Casa Cook ligger alt til rette for å bli kjent med det greske hverdagslivet også – hotellet har nemlig sykkelutleie så gjestene kan dra på oppdagelsesferder i nærmiljøet. I restaurantene kokkeleres det med lokale, kortreiste råvarer av høykvalitet, og greske, smakfulle småretter serveres på langbord under åpen kveldshimmel. Casa Cook har også en egen boutique med lokalt håndverk.

Casa Cook på Rhodos åpner 15. mai 2016, og har 16-års aldersgrense.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Vinggruppen med nytt rekordresultat22.5.2018 07:38Pressemelding

Thomas Cook Northern Europe, også kalt Vinggruppen, hvor Ving, Spies, Globetrotter og Tjäreborg inngår, gjør et nytt rekordresultat for vinterhalvåret. Dette kom fram da Thomas Cook-konsernet presenterte sitt halvårsresultatet for 2017/2018. Vinggruppen befester med dette sin stilling som markedsleder innen pakkereiser, både med eget flyselskap og rutefly. Den nordiske gruppens driftsresultat for halvåret endte på 554 millioner kroner, noe som er en økning på 88 millioner i forhold til samme periode i fjor.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom