NOKAS

Viktig avtale i nord: Polarbase fortsetter med Nokas

Del

Polarbase har fornyet avtalen med Nokas om vakttjenester i minst to nye år.– Vi føler oss trygge på at Nokas sikrer våre verdier og vårt personell og ønsker å takke den lokale Nokas ledelsen for jobben de har utført hos oss helt siden 2013, sier eiendomssjef /HMSK-leder i Polarbase, John-Kåre Grøsnes

Driftsleder i Nokas, Thomas Elverum (t.v) og eiendomssjef /HMSK-leder i Polarbase, John-Kåre Grøsnes, er begge fornøyd med den nye vaktavtalen som er inngått for to nye år.
Driftsleder i Nokas, Thomas Elverum (t.v) og eiendomssjef /HMSK-leder i Polarbase, John-Kåre Grøsnes, er begge fornøyd med den nye vaktavtalen som er inngått for to nye år.

Polarbase ser som resten av Hammerfest- regionen for seg økt aktivitet i årene fremover med tanke på utbyggingen i Barentshavet.Her kan en nevne Johan Castberg som et av verdens største olje og gass prosjekt. I tillegg kommer flere andre prosjekter deriblant Askeladden-feltet.

- Vi er både ydmyke og svært tilfreds med å ha sikret oss fornyet kontrakt med Polarbase, sier en fornøyd Key Account Manager i Nokas, Livar Bertelsen. Vi kan takke den gode jobben som våre vektere i Hammerfest har utført hittil for at Polarbase nå fornyer avtalen med Nokas. 

Oppdraget omfatter døgnkontinuerlig vakthold på basen med fokus på adgangskontroll i henhold til ISPS regelverket og kravene som ligger i NOG091 (Norsk Olje og Gass). Tjenesten medfører også omfattende patruljering på baseområdet. Mye ekstraaktiviteter på basen i forbindelse med vedlikehold av oljeutstyr og rigger, betyr også til tider mer arbeid for Nokas.  

Avtalen betyr mye for Nokas som i en årrekke har hatt Hammerfest-regionen som satsningsområde, i følge Bertelsen.

- Markedet i nord er svært interessant for oss. Det er derfor gledelig at vi gjennom gode leveranser fornyer eksisterende avtaler samtidig som stadig tillegner oss nye oppdrag. 

Polarbase skyter av samarbeidet

.– Vi føler oss trygge på at Nokas sikrer våre verdier og vårt personell og ønsker å takke den lokale Nokas ledelsen for jobben de har utført hos oss helt siden 2013, sier eiendomssjef /HMSK-leder i Polarbase, John-Kåre Grøsnes.

Om Polarbase

Polarbase er en del av NorSea Group AS, og er med i et landsomfattende basesamarbeid. Polarbase er den nordligste av basene og har spesielt ansvar for aktiviteten i Barentshavet. Basen er lokalisert i Rypefjord, ca. 4 km fra Hammerfest sentrum. Med over 500 meter kai, fordelt på 4 kaier og 520 000 m2 utendørs areal og 38 000 m2 innendørs areal, er Polarbase den mest komplette basen for aktiviteten i Barentshavet. Dette inkluderer også dypvannskai tilrettelagt for oppankring av rigger.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Driftsleder i Nokas, Thomas Elverum (t.v) og eiendomssjef /HMSK-leder i Polarbase, John-Kåre Grøsnes, er begge fornøyd med den nye vaktavtalen som er inngått for to nye år.
Driftsleder i Nokas, Thomas Elverum (t.v) og eiendomssjef /HMSK-leder i Polarbase, John-Kåre Grøsnes, er begge fornøyd med den nye vaktavtalen som er inngått for to nye år.
Last ned bilde

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

915 02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2018 en omsetning på ca. NOK 5,1 milliarder. Nokas konsernet har rundt 10.000 medarbeidere fordelt på tre divisjoner: Cash Handling, Security og Systems.

Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

Tror på ytterligere vekst i Finland etter beslutning i det finske finanstilsynet30.1.2018 10:40Pressemelding

Med virkning fra januar 2016, endret det finske finanstilsynet reglene, hvor bankene tidligere kunne ta høyere gebyrer ved uttak på Nokas sine minibanker enn det bankenes eget selskap Automatia gjorde. Regelendringen åpnet det finske kontanthåndteringsmarkedet for Nokas, som på dette tidspunkt hadde rundt 50 minibanker utplassert i Finland. Etter at Nokas i fjor vant kontrakten med S-Group om utplassering av 350 minibanker, klaget bankene inn regelendringen. Nå har bankene fått avslag, etter at saken også har vært oppe til diskusjon i det finske parlamentet. - Nå tror vi på ytterligere vekst, sier konsernsjef Heine Wang i Nokas.

Spennende muligheter for Nokas i Danmark etter beslutning i det danske Konkurrancerådet8.1.2018 14:13Pressemelding

I fjor solgte en gruppe danske banker Bankernes Kontantservice (BKS) virksomheten til Loomis. Med på kjøpet fikk Loomis en klausul som forpliktet bankene til å fortsette å kjøpe verdihåndteringstjenester av Loomis i 3 år og fem måneder. Nå har en nylig beslutning i det danske Konkurrancerådet opphevet denne klausulen. - Dette åpner det danske markedet og er den beste julegaven vi kunne fått, sier en fornøyd Nokas Danmark direktør, Peter Junge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom