Glass og Fasadeforeningen

Vikeså Glassindustri AS ansetter ny daglig leder

Del

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne presentere Kim Rasmussen som ny daglig leder av Vikeså Glassindustri AS. Han har solid erfaring fra fasadeentreprenører, blant annet fra HubroHansen og HSHansen. Kim tilfører Vikeså Glassindustri AS verdifull kompetanse som vil styrke selskapet i sin videre utvikling, sier styreleder Erik Ålgård.

Kim Rasmussen blir ny daglig leder av Vikeså Glassindustri AS. Foto: Guro 
Waksvik
Kim Rasmussen blir ny daglig leder av Vikeså Glassindustri AS. Foto: Guro Waksvik

Vikeså Glassindustri AS er en komplett glassleverandør til fasadeentreprenører, dør- og vindusprodusenter og glassmestre. Våre fraktruter betjener jevnlig store deler av Sør-Norge. Vi har hovedproduksjon i Bjerkreim i Rogaland og engroslager og noe produksjon i Bergen. Vikeså Glassindustri har røtter tilbake til 1979 og er med sine 25 dyktige medarbeidere en av de største arbeidsgiverne i Bjerkreim kommune.

Hos Vikeså Glassindustri AS er vi veldig opptatt av rett kvalitet blir levert til kundene til rett tid. Vi gjør en stor innsats på å bevise at kvaliteten av norskprodusert isolerglass er i den beste enden av skalaen. Vikeså Glassindustri skal levere den beste pakken av totalkostnad, kvalitet og service til våre kunder.

– Jeg er glad for muligheten til å bidra i å gjøre Vikeså Glassindustri AS til en enda mer attraktiv leverandør for fasadeentreprenører, dør- og vindusprodusenter og glassmestre. Vi har mange områder vi skal jobbe aktivt med framover for å hjelpe våre gode kunder å lykkes i sine markeder. Allerede nå er det klart at det er en motivert stab som jeg ser veldig fram til å samarbeide med, sier Kim Rasmussen i en pressemelding.

Bilder

Kim Rasmussen blir ny daglig leder av Vikeså Glassindustri AS. Foto: Guro 
Waksvik
Kim Rasmussen blir ny daglig leder av Vikeså Glassindustri AS. Foto: Guro Waksvik
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom