Virke

Vibeke Hammer Madsen går av i Virke

Del

Administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen velger å gå av etter 16 år som leder av Hovedorganisasjonen Virke.

Vibeke Hammer Madsen
Vibeke Hammer Madsen

- Madsen har nettopp kommet i havn med omfattende organisatoriske endringer i Virke, som virkelig rigger organisasjonen for videre vekst. Madsen har gjort en formidabel jobb med å bygge Virke til det det er i dag og styret hadde gjerne sett at Madsen fortsatte. Men vi har også respekt for avgjørelsen om å tre til side nå når hun har kommet i mål og blant annet fått en ny solid ledergruppe på plass, sier styreleder Nils Sund.

En veksthistorie  

Madsen ble ansatt som administrerende direktør i Virke, som da het Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon, i 2002. Hun hadde da blant annet bakgrunn fra PA Consulting, Statoil og KS. På disse årene har hun bygget Virke til å bli en av landets viktigste hovedorganisasjoner. Organisasjonen har hatt en sterk vekst, fra 9000 medlemmer i 2002 til over 21 000 medlemmer ved utgangen av 2017.

- Det har vært en fantastisk veksthistorie. Fra å primært bli assosiert med handelen er vi nå en sterk stemme for alle tjenestenæringene i privat sektor, sier Madsen.

 Virke organiserer virksomheter innen store sektorområder som kunnskaps- og teknologibedrifter, ideelle og frivillige, servicebedrifter, reiseliv og kultur, samt handelsnæringen i Norge.

-  Jeg har alltid sett fremover og hatt nye visjoner. Nå har jeg kommet i mål med Virke og er trygg på at organisasjonen står godt rustet i møte med det nye arbeidslivet. Selv gleder jeg meg til å gjøre nye spennende ting, men vet ikke ennå hva det blir, sier Madsen.

Ser etter ny toppsjef

- Den som tar over lederstolen i Virke, har noe å glede seg til! Det er et privilegium å få lede en så fremoverlent organisasjon med så mange engasjerte medlemmer og dyktige ansatte, avslutter Madsen.

Stillingen som administrerende direktør i Virke vil bli utlyst i løpet av kort tid. Vibeke Hammer Madsen forsetter i stillingen frem til 1. september.

Kontakter

Bilder

Vibeke Hammer Madsen
Vibeke Hammer Madsen
Last ned bilde

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsensgate 90
0230 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for tjenestenæringene i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom