FagforbundetFagforbundet

Vi vil leke!

Del

Barnehagedagen 2017 feires over hele landet 14. mars

I Oslo markeres dagen ved at ordfører Marianne Borgen besøker Kværnerdalen barnehage i Gamle Oslo. Til stede blir også leder for Fagforbundet, Mette Nord, leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal og leder for FUB (Foreldreutvalget for barnehager), Marie Skinstad-Jansen.

TID: Tirsdag 14. mars kl. 10.00 – 11.00
STED: Kværnerdalen barnehage,  Adresse: Enebakkveien 71

Landet rundt

Årets tema er lekens betydning i barnehagen. Mer enn 2000 barnehager markerer dagen, blant annet ved at barna selv forteller hva de mener er best ved å leke, og kommer med sine egne leketips.

Bakgrunn: Leken har stor betydning i barnehagen. Gjennom lek utvikler barna språk, vennskap, sosial kompetanse, identitet, kreativitet og forståelse for samfunnet de vokser opp i. Både for barna selv og foreldrene er lek og vennskap viktig for å trives og utvikle seg.

Leken har også stått sentralt i diskusjonen om den nye rammeplanen for barnehagene som legges frem av regjeringen om kort tid.


HVA SKJER:

  • Enhetsleder Anders Eide møter ordfører Marianne Borgen. Hun vises vei til barnehageenheten Generator og basen Rotor, der barn og ansatte tar i mot.  
  • Barna forteller ordføreren og de tre lederne hvordan de har forberedt seg til Barnehagedagen ved å snakke om lek og dele sine egne leketips som de har skrevet på en fin plakat.   
  • Så blir det lek og moro i gymsalen ved barna fra basen Ild.

Media kan være tilstede hele tiden.

Velkommen!

Kontakter

Senior kommunikasjonsrådgiver i FUB, Anne D. Nilsen på 901 17 452 - ani@fug.no.

Bilder

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Arrangørene bak dagen er Fagforbundet, Utdanningsforbundet og Foreldreutvalget for barnehager (FUB).

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom