NHO

Vi minner om: NHOs Q2-rapport klokka 11.00 i dag: Fortsetter oppsvinget til høsten?

Del

I dag klokka 11.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27. I rundt ett år har landets bedrifter sett en bedring i markedene. Spørsmålet er om vi omsider klarer å presse opp investeringene som har vært på et historisk lavt nivå?

Vil oppgangen ellers fortsette til høsten?    

I annet kvartal har drøye 1800 bedrifter svart på om dagens markedssituasjon her i landet, internasjonalt, de kommende kvartaler, arbeidsmarkedet og ulikheter i arbeidsmarkedet og altså utsiktene til å investere i flere arbeidsplasser.  Tallene er brutt ned på bransjer og regioner. 

Det er NHOs sjeføkonom Øystein Dørum som skal presentere materialet tirsdag 27.juni  klokka 11.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgata 27.

Vi serverer baguetter m.m.

Velkommen!

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

Lyn ødelegger for milliarder26.7.2017 10:17Pressemelding

I løpet av de siste ti årene er det utbetalt i underkant av 2 milliarder kroner i erstatning etter lynnedslag her i landet, ifølge tall fra Finans Norge. Sommeren er høysesong for lyn og torden. Juli og august er tradisjonelt de verste månedene. - Et overspenningsvern er en billig forsikring som kan beskytte verdier og viktige data, men flere hundretusen boliger er uten slikt vern, sier Bjørn Sørensen, fagsjef elsikkerhet i Nelfo.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom