Wiha Nordic

Verdensnyhet fra Wiha – ny revolusjonerende skrutrekker

Del

Den tyske verktøysprodusenten har skapt en revolusjonerende og banebrytende, elektrisk skrutrekker som er et kvantesteg i håndverktøyets historie.

Utenpå ligner den elektriske skrutrekkeren en helt vanlig skrutrekker, men her slutter likheten. Wiha speedE® er nemlig langt fra en tradisjonell skrutrekker – det er verdens første VDC-sertifiserte e-skrutrekker. Med innebygd elektromotor i håndtaket ogen lang rekke innovative funksjoner, vil speedE® revolusjonere det daglige skruarbeidet formange håndverkere i en rekke bransjer.

Dobler arbeidstempoet og øker effektiviteten
Den elektriske motoren gjør e-skrutrekkeren til det soleklare valget f.eks. for elektrikere, serviceteknikere, montører og en lang rekke andre håndverkere som hver dag skal gjennomføre mange anstrengende skruoppgaver.

Den innebygde elektromotoren hjelper håndverkeren med å skru i skruene, slik at tidkrevende og anstrengende skruoppgaver kan gjøres på halve tiden. Samtidig gjør elektromotoren skruarbeidet mye mer komfortabelt for håndverkeren enn en tradisjonell skrutrekker. Håndverkeren bruker mindre krefter, noe som øker effektiviteten i det daglige arbeidet.

800 skruer på én oppladning
Wiha speedE® kan klare opptil 800 elektriske skruoppgaver på én opplading. Somhåndverker kan du altså arbeide i flere dager uten å måtte tenke på å lade batteriene. E-skrutrekkeren brukes dessuten oppladbare standardbatterier, så det er heller ikke vanskelig å skaffe nye.

Enkel å bruke
E-skrutrekkeren er veldig lett å bruke. Med en lett vridning med tommel- og pekefinger
aktiveres elektromotoren og skruene skrus enkelt i. Samtidig kan e-skrutrekkeren,i motsetning til en vanlig skrumaskin, brukes på steder hvor det er vanskelig å komme til.Det gjør speedE® veldig fordelaktig og vil revolusjonere det daglige skruarbeidet i mangebransjer.

Alltid rett moment – innebygd stoppfunksjon
speedE® har en integrert materialbeskyttelsesfunksjon, en såkalt stoppfunksjon, som utløses ved 0,4 Nm. Stoppfunksjonen gjør e-skrutrekkeren spesielt fordelaktig ved skruoppgaver hvor håndverkeren ellers lett kan skade materialet ved å trekke til for mye. speedE® kan også brukes som en tradisjonell skrutrekker. Derfor er det alltid mulig åetterstramme opptil 8 Nm. Også her får håndverkeren hjelp av en innovativ, elektriskskrallefunksjon.

Elektrisk skrallefunksjon og LED-lampe
Med den elektriske skrallefunksjonen vil manuelle, anstrengende skruoppgaver høre fortiden til for mange håndverkere. Skrallefunksjonen skåner og effektiviserer håndverkerens arbeidsmåte. Videre sørger den integrerte LED-lampa for at håndverkeren enkelt kan se skruen selv om lysforholdene er dårlige.

Hendig, VDE-godkjent og ergonomisk korrekt
Når det gjelder størrelse og vekt, er speedE® også genial. Den er verken større eller tyngre enn en tradisjonell skrutrekker, noe som gjør den til den perfekte, mobile følgesvennen for mange håndverkere, uansett bransje. Videre er speedE® VDE-godkjent opptil 1000 V og kompatibel med samtlige av Wihas VDE-slimBits. Sist, men ikke minst, er speedE® en ergonomisk korrekt skrutrekker. Akkurat som en stor del av Wihas andre verktøy, er den AGR-sertifisert og forebygger og lindrer skader i muskler og ledd.

En klasse for seg
E-skrutrekkeren ble nylig presentert på den internasjonale «Eisenwarenmesse» i Köln, der den, helt fortjent, vant årets innovasjonspris. I følge Morten Andersen, General Manager hos Wiha Nordic, er speedE® ikke bare en milestolpe i utviklingen av skruverktøy hos
Wiha – den er i en klasse for seg. «Oppfinnelsen har et enormt potensial for brukere med daglig skruarbeid, forhandlere og bransjer som helhet. speedE® forener de høyeste standardene innenfor kvalitet, robusthet, design, ergonomi og funksjonalitet, og er et produkt som vi er veldig stolte av», forteller Morten Andersen.

Fås i flere varianter
Wiha speedE® fås i tre forskjellige startsett, som alle, i tillegg til skrutrekkeren, inneholder to oppladbare batterier, mobillader og transporteske. Alt etter variant, inneholder settene også tilhørende bits og momentadapter.


Website

https://lp.wiha.com/speede/?L=no

Videoer
https://youtu.be/Hm380qg0uzo (bruk - el )
https://youtu.be/0xftfbDJPP4 (bruk - service /vedlikehold)
https://youtu.be/rOSN0OjZjU8  (bruk – håndverk/hobby )


For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Morten Andersen – Wiha Nordic A/S
E-mail: morten.andersen@wiha.comTlf. +45 23 45 80 45

Bilder

Om Wiha Nordic

Wiha Nordic
Wiha NordicFølg saker fra Wiha Nordic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Wiha Nordic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.