Egmont Publishing

Verdens kuleste sløvis - Den definitive Viggo-boksen!

Del

Kontorassistenten Viggo er en vandrende katastrofe på Serieforlaget – men for alle andre er han en gledesspreder uten like. I denne nye Viggo-boksen er alle tegneseriene med Viggo samlet i kronologisk rekkefølge. Fra hans første introduksjon i 1968 til den aller siste seriesiden fra 1997.

I forhold til tidligere norske utgivelser er alle sidene fargelagt og tekstet på ny. Seriesidene gjengis i stort format (225 x 230 mm) og i skikkelig kvalitetstrykk.

Her får vi den altødeleggende Viggofonen, Viggos kreative og katastrofefrembringende eksperimenter, hans allehånde kjæledyr og likesinnede venner, hans hardt prøvede kolleger i Serieforlaget og selvsagt frøken Janne, som uansett hva Viggo finner på er like imponert og sjarmert. Aldri har vel en fransk/belgisk humortegneserie oppnådd et så stort publikum! Og aldri har vel et genuint tegnseriegeni fått utfolde seg så hemningsløst som André Franquin gjorde med Viggo.

I tillegg til de over 900 seriesidene med Viggo, inneholder de fire bindene i denne samleboksen over 220 sider redaksjonelt materiale om Viggo og hans skaper, den geniale, belgiske serieskaperen André Franquin. En vidtfavnende artikkelserie i atten deler tar for seg Franquins liv og virke, mens en nesten like omfattende artikkelserie tar for seg forskjellige aspekter ved hans genistrek Viggo. En stort utvalg skisser, blyanttegninger, illustrasjoner og forsider med Viggo, som aldri tidligere har vært publisert i Norge, er også med i de fire, tykke bøkene i Viggo-boksen.

Som en firfoldig rosin i denne lekkerbiskenen av en tegneseriesamling har hver bok i boksen et illustrert forord av en Norges mest anerkjente serieskapere: Frode Øverli, Arild Midthun, Tore Strand Olsen og Karstein Volle.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom