Egyptian Tourism Authority (EAT)

VERDENS GOLFELITE INNTAR EGYPT

Del

GOLFTURNERINGEN ‘RED SEA EGYPTIAN CHALLENGE’ GÅR AV STABELEN 20.-23.APRIL

Egypt forbereder seg til å være vertskap for den kjente golfturneringen Red Sea Egyptian Challenge som går av stabelen 20.-23.april på Sokhna Golf Club ved kystbyen Ain Sokhna.  

Golf-entusiaster verden over har allerede fått med seg sesongåpningen i Kenya tidligere i år, hvor svenske Sebastian Søderberg gikk av med seieren. Nå inntar golfeliten Egypt for å kombinere sport og solfylte forhold.  

Egypt opplever en kraftig vekst i landets golfturisme. Den økte interessen for Red Sea Egyptian Challenge bekrefter trenden. Egypt tilbyr sol og golf i naturskjønne omgivelser langs hele kysten for golfinteresserte nordmenn. Klimaet er stabilt året rundt, og banene er av ypperste kvalitet.

- Jeg ser frem til tre spennende og solfylt dager når verdens golfelite inntar Sokhna Golf Club. Egypt er en attraktiv turistdestinasjon for golfinteresserte nordmenn og jeg anbefaler å reservere neste reise til Egypt allerede nå, sier nordisk turistdirektør Rasha Azaizi i Egyptian Tourist Authority.

I løpet av de siste ti årene har Egypt posisjonert seg som en attraktiv golfdestinasjon og tiltrekker seg turister og profesjonelle golfere fra hele verden.

Kysten langt Rødehavet har et rikt utvalg av velholdte golfbaner av beste kvalitet. Greg Norman (The Allegria) og Gary Player (Cascades at Soma Bay) har designet flere av de største banene langs Rødehavet, og nylig designet John Sanford den mest kjente golfbanen i Kairo, Palm Hills, i samarbeid med verdens ledende golfdesigner Jack Nicklaus. John Sanford og Tim Lobb har designet Sokhna Golf Club hvor turneringen finner sted. 

Turneringen kan følges på en rekke sportskanaler over hele verden samt på nett.   

Turneringen sponses av Hassan Allam Properties.  

Nøkkelord

Kontakter

Mrs Rasha Azaizi
Tourism counsellor and director for UK, Ireland and the Nordic countries
Egyptian Tourist Office
Tlf.: +44 20 3 793 2898
Epost: info.se@egypt.travel
Hjemmeside: www.gotoegypt.org

Om Egyptian Tourism Authority (EAT)

Egyptian Tourism Authority (EAT)
Egyptian Tourism Authority (EAT)
Egyptian State Tourist Office
London

+44 20 7493 5283http://www.gotoegypt.org

Egyptian Tourist Authority (EAT) ble etablert i 1981 av Egypts turistminister. EATs oppgave er å spre informasjon om Egypt og hvilke muligheter landet tilbyr innen mat, drikke, aktiviteter, og feriemuligheter.

Følg saker fra Egyptian Tourism Authority (EAT)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egyptian Tourism Authority (EAT) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.