Singapore Airlines

Verdens beste flyplass har basseng på taket og egen sommerfuglhave!

Del

Skytrax har for femte år på rad kåret Changi til verdens beste flyplass. Kåringen er gjort av 14 millioner passasjerer fra 105 land. Flyplassen er hovedbasen til verdens mest prisvinnende flyselskap; Singapore Airlines.

Det er ikke mange flyplasser du finner svømmebasseng på taket!
Det er ikke mange flyplasser du finner svømmebasseng på taket!

Mange vil si at Changi Airport i Singapore er et reisemål i seg selv. Helt sikkert er det iallfall at den er noe helt annet og mye mer enn et sted der man bare venter på neste flyavgang. Så det er ingen tilfeldighet at det anerkjente analyse- og ratingbyrået Skytrax for femte år på rad kåret Changi til verdens beste flyplass da World Airport Awards ble delt ut.

Dette er en av verdens viktigste transittflyplasser og hovedbasen til velrenommerte  Singapore Airlines. Norges-sjefen, Henrik Hanevold, registrerer at adskillige nordmenn faktisk legger turen om Changi bare for å få med seg opplevelsen.  

- Dette er passasjerer som er på lange reiser i Sørøst-Asia, Australia og New Zealand og som har behov for en best mulig transittid, sier Hanevold.

Tilbudet av opplevelser er mangfoldig og gjør det vanskelig å kjede seg, og det er langtfra bare en klisje å si at man må ha opplevd Changi Airport for å tro på skrytet mener Hanevold.

Her er hans TI TIPS for den ultimate opplevelsen på verdens beste flyplass: 

1. På taket av Terminal 1 er det svømmebasseng med boblebad og utendørs bar.

2. Transittpassasjerer tilbys to-timers gratis sightseeing i byen.

3. Terminal 3 har utendørs Butterfly Garden med tusen sommerfugler.

4. Det er et utall vakre hager inne og ute.

5. To flotte kinoer viser gratis film hele døgnet.

6. Du kan laste opp en selfi eller annet bilde til det ni meter høye Social Tree, som er fylt av skjermer.

7. Det er spa i alle tre terminalene, og i Terminal 1 er det også et ”Fish-Spa”.

8. Alle terminalene har lekeplasser og egen Entertainment Desk med dataspill og multimedia.

9. Både barn og voksne kan nyte den fire etasjer høye ”The Slide” i Terminal 3.

10. Changi har sin egen utgave av Raflles Hotel sin berømte The Long Bar, som i samarbeid med Raffles serverer den minst like berømte Singapore Sling. 

Legg til et mylder av butikker og serveringssteder, hvilestoler, gratis wifi og egne Sleep Zones, et Sky Train flytter deg enkelt rundt omkring og en flyplass  som har svært lite støy og kø. 

Fra åpningen på 70-tallet har Changi vunnet over 500 priser. Bare i fjor ble flyplassen verdens beste i 26 ulike kåringer. Changi har 58 millioner reisende i året.

 

Oslo, 5. april 2017

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Det er ikke mange flyplasser du finner svømmebasseng på taket!
Det er ikke mange flyplasser du finner svømmebasseng på taket!
Last ned bilde
Changi, verdens beste flyplass
Changi, verdens beste flyplass
Last ned bilde
Egen sommerfuglhave finner du også på Singapores berømte flyplass
Egen sommerfuglhave finner du også på Singapores berømte flyplass
Last ned bilde

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlines
Slependen 48
1441 Slependen

http://www.singaporeair.com

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land - de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

Følg saker fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Singapore Airlines

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom