Sirkus Shopping

Vendela og Petter skal gjøre trøndersk mannfolk trendy!

Del

Show på Sirkus med Vendela og Petter. På lørdag (11. mars kl 13 ) så kommer Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard til Trondheim på Sirkus Shopping. Trønderne får besøk av reality deltagere og mote/trendsettere. De skal lag show sammen på Sirkus som trønderne sent vil glemme.

De skal gjøre trønderske mannfolk trendy
Du finner ikke noen som er mere jordnære enn disse to som i løpet av kort tid er blitt spesialister på melking av kuer og fått godt tak på møkkagreipet, i tillegg til å vite mest om mote og trender. Petter som er lidenskapelig opptatt av mote og klær skal på lørdag vise mannfolkene i Trondheim hva de bør gå med denne våren og sommeren. Han skal gjøre trønderske mannfolk trendy!

Meet & Great for en trønder
Petter og Vendela som er blitt folkelig kjendiser som de fleste har tatt til sine hjerter, vil treffe trønderne på hjemmebane og garanterer et show trønderne sent vil glemme. Så folkelige som de er så vil de møte flest mulig trøndere når de er på Sirkus så her er det bare å møte opp så får du garantert treffe dem personlig på lørdag og vi kan garantere litt SIRKUS.

Nøkkelord

Kontakter

Senterleder Trine Foosnæs Sirkus shopping 99 09 58 54

Bilder

Lenker

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges Største kjøpesenter med mer enn 100 butikker og virksomheter. Ligger ca 3 km utenfor sentrum , på østsiden, Lade Leangen området. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Skandinavisk design er det hottest innen interiør!16.9.2017 13:50Pressemelding

Drømmen til Stine Dahle var en butikk full av unike, skandinaviske møbler. Med åpning av Nobu Home på Sirkus Shopping og tilhørende nettbutikk, er drømmen blitt virkelighet. Høstens interiørtrend er en kombinasjon av naturmaterialer som mange lekre tresorter, fløyel i varme tonearter mikset med metall som gull og grønne store planter. En trendperiode som alle vil kunne sette sammen til sin stil og fortsatt være IN.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom