Den Norske Opera & Ballett

Velkommen til lansering av VOX Oslo

Del

Operasjef Annilese Miskimmon presenterer nye prosjekter.

For å bidra til å gi opera bedre vekstvilkår de neste årene, lanserer Den Norske Opera & Ballett VOX Oslo – et nytt tilbud både til dem som lager og som erfarer opera.

– Opera er en levende kunstform som best blir til i dialog – mellom ulike kunstneriske uttrykk, mellom komponister, librettister, iscenesettere, utøvere og operahus, mellom sal og scene. VOX Oslo vil tilrettelegge for samtaler mellom disse stemmene, skape nye verk og nye møteplasser, sier operasjef Annilese Miskimmon.

Velkommen til lansering: torsdag 24. mai kl.19.00-20.30 /Prøvesal 1 (inngang ved Brasserie Sanguine)

Vi byr på samtaler, musikkdramatiske smakebiter og et glass sprudlende drikke i etterkant.

Gratis og åpent for alle interesserte. Dersom du ønsker intervju med Miskimmon, er det fint om du melder fra til Camilla Yndestad på forhånd: cy@operaen.no Tlf: 95751006.

Bilder

Lenker

Om Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett
Kirsten Flagstads pl. 1
0150 Oslo

21 42 21 21http://www.operaen.no

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Følg saker fra Den Norske Opera & Ballett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den Norske Opera & Ballett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Den Norske Opera & Ballett

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom