Aspelin Ramm

VELKOMMEN TIL KOKEBOKLANSERING

Del

Elevene på Elvebakken har laget kokebok!

Alle bidragsytere inviteres til lanseringsfrokost på Torget i Mathallen FREDAG 17.6.2016 kl 0900-1030.

Elvebakken skole ligger noen hundre meter lenger ned langs elva fra Mathallen. Skolen er en av de største og mest mangfoldige i Oslo, med et helt eget læringsmiljø og med stor kjærlighet til sine elever. På Elvebakken skole hører mat og læring sammen, elevene får frokost til leksene og suppe til matematikken. Da designlærer Gro Drotninghaug var på jakt etter et nytt prosjekt til elevene sine på medier og kommunikasjon, tente hun på ideen om at grafiskelevene hennes skulle lage kokebok for Mathallen. Designgjengen flyttet klasserommet til Mathallen og der var oppdragsgiverne, kulturen og stemningen de skulle gjengi etter beste evne.

Denne boken har kommet i stand fordi hverken Elvebakken eller Mathallen «er seg selv nok», men har funnet hverandre i et unikt samarbeid. Alle involverte i prosjektet har lært mye om mat, kultur og kommunikasjon.

Fotoelevene har tatt fantastiske bilder, designelevene har testet dusinvis av stilarter og laget et lekkert design. Det har vært harde dager, enorme utfordringer, litt tårer og blod underveis, men alle har vokst på oppgavene og er stolte og glade for både utfordringene og resultatet.

Akerselva bringer oss sammen - denne gangen for en kokebok litt utenom det vanlige

Per Solli, Rektor Elvebakken//Sverre Landmark, Markedsdirektør Aspelin Ramm

Kontakter

Om Aspelin Ramm

Aspelin Ramm
Aspelin Ramm
Vulkan 16
0178 Oslo

+47 22 40 40 00http://www.aspelinramm.no/

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig by- og eiendomsutvikler som ønsker å bidra til å skape attraktive bymiljøer. Byggene og rommene mellom byggene skal utgjøre verdifulle elementer i landskap og bybilde. Målet om at vi skal forbruke mindre energi oppnås ved å bygge bedre og legge til rette for deling.