Fabel

Velkommen til høstens eneste lansering av en halvferdig lydbok!

Del

Klokka 18.00 på Ugla torsdag 19. oktober er det duket for en litt annerledes boklansering. Krimforfatter Ingar Johnsrud (Wienerbrorskapet, Kalypso) har skrevet første del av «Kanarikammeret» og ber nå leserne fullføre historien for ham.

Kristopher Schau, som har lest inn den første delen som lydbok, deltar sammen med Ingar Johnsrud i en samtale om hvordan teknologi endrer måten vi opplever litteratur på. Hva skjer når publikum kan bestemme retningen på boka? Hvordan er det for en forfatter å overlate verket sitt til noen andre?

Program:
18.00: Ankomst og velkomst av forlagssjef Ann-Kristin Vasseljen.
18.20: Forfatter Ingar Johnsrud leser et utdrag fra «Kanarikammeret»
18.30: Åpen samtale med Ingar Johnsrud, Andreas Kumano-Ensby og Kristopher Schau om litteratur i møte med ny teknologi.
19.00: Publikum bestemmer! Live co-creation-prosjekt.
19.20: Avslutning.

Lanseringen er startskuddet for høstens mest spennende skrivekonkurranse, i regi av lydbok-appen Fabel (som eies av Lydbokforlaget). Vinnerbidraget kåres i begynnelsen av desember og lydboken vil da lanseres i sin helhet med begge forfatternes navn på coveret. Mer informasjon om prosjektet finnes her: fabel.no/kanarikammeret

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fabel

Fabel
Fabel
Gullhaug torg 1
0484 Oslo

98 81 64 81http://www.fabel.no/

Fabel er den norske abonnementstjenesten for lydbøker. Hos oss finner du de største, norske forfatterne. Bak Fabel står Lydbokforlaget, Norges eldste lydbok-utgiver, som har laget kvalitetslydbøker for det norske markedet siden 1987.

Følg saker fra Fabel

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fabel på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.