IKEA

Velkommen inn i STUA – IKEA inviterer til temalansering

Del

Torsdag 30. august inviterer IKEA til sin årlige temalansering på Youngstorget i Oslo sentrum.

I år fyller IKEA 75 år, og vi utforsker stadig nye muligheter og samarbeid for å møte behovene folk har i hverdagen. Behov som vi avdekker gjennom flere tusen hjemmebesøk over hele verden hvert år. Resultatet er lagt til grunn for årets katalogtema og for nye tjenester, produkter og hjeminnredningsløsninger som vi vil vise frem på Youngstorget 30.august.

Vi vil også avsløre resultatet av et spennende samarbeid mellom IKEA og Snøhetta kalt STUA. På åpningen vil man få presentert bakgrunnen for samarbeidet, prosessen og ikke minst få en presentasjon av resultatet.

I år, som i fjor, vil Bo Bedres designpris være en del av arrangementet. Bli gjerne igjen og delta på prisutdelingen fra klokken 17. Her vil IKEA dele ut prisen til Årets Nykommer og Årets Talent. Vi byr på mat og drikke og inviterer til fest utover kvelden.

Som vanlig vil IKEA gi et unikt innblikk i årets trender og nyheter. Området vil være åpent for publikum både fredag (kl. 11-20) og lørdag (kl. 10-18).

Programmet starter kl. 15.30.

Sted: Youngstorget 

Send e-post til stine.odland@ikea.com for påmelding, spørsmål eller generelle henvendelser.

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 367 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av INGKA-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 957 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,5 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; ett i Oslo, ett i Asker, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Trondheim, ett i Lillesand og ett på Ringsaker. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom