Coop Norge

Vegetarmat hetere enn noen gang

Del

Pressetreff om Coops vegetarsatsning. 1.oktober er det Verdens Vegetardag og vegetartrenden er hetere enn noen gang. Denne uken lanserer Coop nye produkter i serien «Coop vegetardag», og inviterer til pressetreff der du kan få smake de nye produktene og høre mer om vegetartrenden vi ser i hele Norge og Europa. Velkommen til Sinsenveien 45, torsdag 22. september klokken 14.30 – 15.30.

I juni kom de første «Coop Vegetardag»-produktene i butikk; burgere av grønne bønner og erter og burgere av rødbeter. De ble raskt en av storselgerne blant annet årets grillmat for grillglade nordmenn. I Coops lavpriskjede Extra har vegetarburgerne solgt på nivå med den bestselgende ordinære burgeren i perioden.

Nå lanseres det flere middagsprodukter i serien «Coop Vegetardag. Coop lanseres tre vegan produkter- «pulled», «tacofyll» og «salatterninger». Produktene er basert på erteprotein og selv om konsistensen minner om kjøtt er produktene helt kjøttfrie, og inneholder ingen ingredienser som kommer fra dyr. Produktene er spiseklare og kan brukes i både kalde og varme retter. Coop lanserer også nuggets, laget av vegetabilsk fiber og eggeprotein. Dette produktet er ikke vegan men vegetar.

Innledere:
Hvorfor vegetarmat er bra for miljø, matsikkerhet og norsk økonomi.
Håkon Lindahl, faglig ansvarlig - Framtiden i våre hender

Vegetartrender i Europa
Friedrich Büse, Chief Executive Officer - Campus Scandinavia AS

Velkommen til Sinsen for å smake på produktene og høre mer om vegetartrenden!
Sted: Sinsenveien 45
Når: Torsdag 22 september, kl 14.30 – 15.30

Påmelding gjøres på mail til: harald.kristiansen@coop.no 

Kontakter

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom