FINN.no

Vegard Storstad ansatt som ny utviklingsdirektør i FINN.no

Del

Vegard Storstad (41 år) er ansatt som ny Senior Software Engineering Manager i FINN.no. Storstad vil tiltre stillingen i FINN.no i januar 2018.

Vegard Storstad kommer fra stillingen som produktutviklingssjef for NRK.no, som han har hatt siden januar 2017. Han har over syv års erfaring fra NRK, og har tilegnet seg god kjennskap til og forståelse for produktutvikling fra både et teknisk- og et produktperspektiv. Han har også over seks års erfaring fra Enonic.

Vegard Storstad har studert systemutvikling på Høgskolen i Sør-Trøndelag og elektronikkingeniør på Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Ansvar for utvikling av FINNs markedsplasser

- Vi har hatt en grundig prosess for å være sikre på å finne den beste kandidaten til denne stillingen, og det mener jeg vi har klart. Vi er veldig glad for at Vegard takket ja til stillingen. Han tar med seg spennende erfaring med å gjøre digital produktutvikling på en litt annen måte enn det vi gjør i FINN, og vet hva som skal til for å utvikle en web applikasjon som «alle» bruker». I tillegg er han en kul type vi tror vil passe godt inn i miljøet her, sier Nicolai Høge, teknologidirektør i FINN.no.

Storstad går inn i FINNs teknologiledergruppe, og vil få ansvar for en utviklingsavdeling med nesten 60 utviklere. Han vil jobbe tett med FINNs markedsplasser for å se på hvordan produktutviklingen kan gjøres best mulig.

Vegard Storstad gleder seg til å ta fatt på jobben i FINN.no

– De siste årene i NRK har jeg vært med på å både ansette folk fra FINN og miste kolleger til FINN, så jeg vet jeg kommer til et sterkt teknologi- og produktmiljø. Det blir også gøy å jobbe med et nisjeprodukt som står sterkt hos brukerne, i en tid hvor konkurransen utenfra blir stadig tøffere, sier Vegard Storstad.

– Jeg håper å kunne ta med noen erfaringer fra hvordan vi har jobbet med innovasjon og brukersentrert produktutvikling i NRK, også vet jeg det blir masse å lære om en annen del av bransjen, avslutter Storstad. 

Kontakter

Bilder

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge hytta di, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du skal fly billigst mulig til Praha, når dere er enige om at dere trenger en større bil, når du er moden for et karriereskifte og for mange andre anledninger.

FINN er Norges største markedsplass. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.no stedet.

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN.no - og litt om hva vi driver med så besøk oss gjerne på http://hjemmehos.finn.no

Følg saker fra FINN.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom