Sony Music Norway

Vancouver Sleep Clinic klare med ny låt

Del

Australske Vancouver Sleep Clinic er snart klare med sitt debutalbum og slipper nå låta "Unworthy".

“Unworthy” er siste låt fra fremadstormende Vancouver Sleep Clinic, og er nå tilgjengelig sammen med en animert video av låta, laget av Svenske Pandagunda, som kan sees og høres her: https://www.youtube.com/watch?v=ls8-NwffvgE

“Unworthy” er siste single fra bandet før de gir ut sin etterlengtede debutalbum “Revival” som slippes 07. april. Albumet ble skapt over en toårsperiode da bandets kreative drivkraft, Tim Bettinson, forlot hjemlandet Australia til fordel for Los Angeles. Der startet samarbeidet med produsent Al Shux, kjent fra låter som «Empire State of Mind» (Jay-Z, Alicia Keys) og med samarbeidspartnere som Lana Del Rey og Lianne La Havas.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom