Norsk Folkehjelp

Væpnet ran på Norsk Folkehjelps kontor i Irak

Del

Tirsdag 2. januar ble Norsk Folkehjelps kontor for humanitær nedrustning i Erbil i Nord-Irak ranet.

Seks personer brøt seg inn på kontoret og stjal fire biler, bilnøkler og elektronisk utstyr. Det lokale politiet undersøker nå saken. Ingen ansatte på kontoret er skadet. «Vanligvis er dette området ganske sikkert. Men, pga den siste utviklingen, sikkerhetsmessig og økonomisk, har kriminaliteten økt», sier Operations Manager Craig McInally på kontoret for humanitær nedrustning i Erbil.

Kontakter

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg saker fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom