Samferdselsdepartementet

Utsetting av tilbodsfrist i konkurranse om drift av regionale flyruter i Nord-Noreg

Del

Samferdselsdepartementet har utsatt fristen for levering av tilbod i konkurransen om drift av regionale flyruter i Nord-Noreg frå 1. april 2017.

Fristen var opphavleg 8. august 2016, men av ulike årsakar er denne no utsett til 22. august 2016. Blant anna blei departementet etter utlysninga gjort oppmerksam på feil i dei rettleiande trafikkopplysningane som departementet har mottatt, samt at det har kome inn fleire spørsmål frå interesserte tilbydarar som det har teke tid å svare ut.

For fleire opplysningar – sjå:
Konkurranse - regionale ruteflygingar i Nord-Noreg

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom