Stortinget

Utenriks- og forsvarskomiteen besøker Hæren i Indre Troms 14.–15. mai

Del

Stortingets utenriks- og forsvarskomité besøker Hærens ledelse og avdelinger i indre Troms samt Luftforsvaret på Bardufoss mandag 14.–tirsdag 15. mai. Det planlegges et pressemøte med komiteens medlemmer tirsdag 15. mai kl. 14.00–14.45 i Setermoen leir.

Fokus for besøket vil hovedsakelig være på Hæren og dennes avdelinger i Indre Troms. På Bardufoss gjennomføres det møter med Hærens ledelse, inklusive sjef i Hæren og ledelsen i Brigade Nord. Komiteen vil også besøke flere av brigadens bataljoner, deriblant 2. bataljon og panserbataljonen.

På Bardufoss flystasjon vil komiteen også møte Luftforsvarets helikoptermiljø lokalisert der.

Det planlegges et pressemøte med komiteens medlemmer tirsdag 15. mai kl. 14.00–14.45 i Setermoen leir.

Akkreditering for tilgang til Setermoen leir er nødvendig – påmelding til Jostein Røraas, jostein@army.no, 40 82 82 11, så snart som mulig.

Oppmøte i vakta Setermoen leir, 9360 Setermoen, kl. 13.30.

Hæren vil stille med fotograf som tar bilder under hele besøket. Bildene vil bli tilgjengeliggjort for pressen på tirsdag.

Kontakter

Komitésekretær Rune Skjerve kan gi ytterligere informasjon og formidle kontakt til komiteens medlemmer.

+47 92 64 19 28

rskj@stortinget.no

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg saker fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom