Universal Music Norge

Universal Music ringer julen inn

1.12.2016 19:01 | Universal Music Norge

Del

Nok et år har gått, og det er 1. desember igjen. 2016 har vært et begivenhetsrikt år for Universal Music Norge, og julen er ikke et unntak. Vi har sluppet flere julelåter i år og vil nå oppsummere disse, samt de beste godbitene fra fjoråret.

GOD førjulstid!

_______________________________________________________________________  

Ina Wroldsen – Mary’s Story

Hun er en av Norges fremste låtskrivere og vokalister, og det er få som treffer hjerteroten til lytteren slik Ina Wroldsen gjør. “Mary´s Story” oppsummerer et fantastisk år for Wroldsen og er skrevet av Ina selv og Steve Mac. Elementer som vi kjenner igjen fra de gode, gamle julelåtene blir elegant kombinert med Wroldsen sin rørende stemme og en vakker produksjon. Låten er A-listet på NRK P1 og vil fremføres på både radio og TV gjennom hele Desember. En helt ny juleklassiker er skapt fra en av Norges fremste artister. 

Hør “Mary´s Story” her.

 ________________________________

Ingebjørg Bratland – Vintersong

Gullstrupen fra Telemark ga oss julestemning i fjor med “Klokkene kallar”. I år har hun vært på en omfattende turné, og hennes norske tolkning av Sarah McLachlans “Wintersong” har blitt en publikumsfavoritt underveis . Det er ikke usannsynlig at låten kan leve langt utover juletiden, men vi vil påstå at Bratland trykker på de aller viktigste knappene når det kommer til stemning og ro i denne låten. “Vintersong” er A-listet på NRK P1, og du kan høre den fremført på Desembertoner på TV2 den 19. desember. 

Hør “Vintersong” her.

 ________________________________

Odd Nordstoga – “Maria på veg”

Tidligere i år bestemte Odd Nordstoga seg for å spille inn noen låter akustisk hjemme i studio. Resultatet ble et helt album med akustiske versjoner av låter han har skrevet (men ikke nødvendigvis til seg selv) som er hans absolutte favoritter. Én av disse er “Maria på veg”, som seiler opp som en deilig joker fra albumet. Låten er én av fire julelåter på albumet, og er listet på NRK P1.

Hør “Maria på veg” her.

 ________________________________

Jan Toft – Siste dag før jul

Vokalisten som alle gjenkjenner stemmen til fra Vamp-suksesser som “Tir n´a noir” har sluppet sin egen julelåt. Jan Toft skriver om den bittersøte siden av jul i sin nye singel “Siste dag før jul”.

Hør “Siste dag før jul” her.

 ________________________________

Meludo  & SERVED – Din misteltein

Popduoene Meludo og SERVED har gått sammen om å skrive en catchy julelåt. Resultatet heter “Din misteltein” og inneholder alle de essensielle elementene som vi kjenner så godt til fra julelåter. Selv om låten kommuniserer deilig og lett julestemning i en fengende pop-innpakning, er det et tyngre budskap som ligger bak. De unge artistene ønsker å oppfordre til å tenke på alle de som ikke har det så bra i juletiden.

Hør “Din misteltein” her.

 ________________________________

Frank Friendly - La det snø (feat. PrebzOgDennis)

Når Frank Friendly skal debutere som artist, er det flere ting som skiller han fra andre debutanter. Først og fremst velger han Norges fremste YouTubere, PrebzOgDennis, som feature-artist. I tillegg debuterer han med en flunkende ny julelåt, skrevet av Morgan Sulele, Alexander “Rykkinnfella” Austheim, PrebzOgDennis, og han selv. Låten handler om at snøen er fin og frustrerende, og den kombinerer Frank Friendly sin silkemyke stemme med den klassiske humoren vi kjenner fra PrebzOgDennis. 

Slippes 2. desember.

 ________________________________ 

Suite 16 - Misteltoe

Det norske boybandet Suite 16 ringer julen inn med sin tropiske versjon av Justin Bieber´s “Misteltoe”. Etter et stunt på Suite 16 sine fansider fikk fansen velge frem den julelåten de ønsket at bandet skulle covre. “Misteltoe” gikk frem som en tydelig favoritt, og guttene har lagd en tropisk versjon av låten. 

Hør “Misteltoe” her.

  ______________________________________________________________________

 

Ikke glem disse fra i fjor

Når du skal skru sammen årets spilleliste med julemusikk, er det flere låter fra i fjor som du ikke må glemme. 

Freddy Kalas - Hey Ho

Ingebjørg Bratland - Klokkene kallar

Morgan Sulele - Under treet

Marte Wulff & Charlotte Qvale - Vandrer på en sky

Marte Wulff & Charlotte Qvale - Vi feirer jul

Marte Wulff & Charlotte Qvale - Senk dine hvite vinger (album)

Thomas & Harald - Nå er jula her igjen

 

Hvis du trenger mer inspirasjon, kan du følge Digster sine fine julelister

Jul med Kalas

JUL

Norsk Julemusikk

Barnas Jul

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Adelén aktuell med dansbar popsingel18.8.2017 13:06Pressemelding

Etter et år i studio hvor hun har arbeidet med nytt materiale, er den norske sangerinnen Adelén endelig klar med ny musikk. Neste singel ut er «Go Home»  - en dansbar, urban popsang med et amerikansk særpreg, som er perfekt for de sene sommerkveldene.   Popartisten har nå beveget seg inn i et nytt landskap, hvor hun utforsker nye sider av seg selv - ikke bare som artist, men som låtskriver. Dette er nemlig den første låten Adelén gir ut som hun har skrevet selv. «Go Home» er laget i samarbeid med det anerkjente danske produsentteamet Providers, som tidligere har jobbet med store skandinaviske artister som Rasmus Seebach og Medina. Hør "Go Home" HER.   «Motivasjonen bak å skrive "Go Home" var å forsøke å fremstille et klisjéfylt scenario - hvor en jente ikke hører fra en gutt etter å ha blitt med han hjem, men med et rolleskifte. Realiteten er at dette går begge veier. Jeg synes det er kult og viktig at vi mer og mer blir åpne til at kvinner får uttrykke friheten t

Justin Bieber og BloodPop® med ny singel17.8.2017 18:18Pressemelding

I dag kl. 18 slapp Justin Bieber og BloodPop® låta «Friends» på alle plattformer. Låten er co-skrevet med popkometen Julia Michaels, som også jobbet med BloodPop® på Biebers gigahit «Sorry» fra 2015 Amerikanske BloodPop® har de siste årene gjort stor suksess som låtskriver og produsent for blant andre Madonna, Skrillex, Charlie XCX og på flere låter på Biebers forrige album «Purpose». Justin Bieber har medvirket på hits med både DJ Khaled og David Guetta i år. Aller størst har samarbeidet med Luis Fonsi og Daddy Yankee på remixen av «Despacito» blitt. Låta har for øyeblikket nesten 750 millioner streams på Spotify og har toppet Billboard-lista i 14 uker på rad. I Norge har den toppet VG-lista i 15 uker på rad.

Madonna feirer med konsertfilm16.8.2017 15:28Pressemelding

I dag fyller en av verdens største artister 59 år, noe som markeres ved annonseringen av «Madonna: Rebel Heart Tour». Konsertfilmen slippes på Blu-Ray, DVD og digitalt 15. september, men kan forhåndsbestilles fra og med i dag.   I tillegg slippes det et livealbum med 22 låter av ikonets største låter fra karrieren og fra det nyeste albumet «Rebel Heart». I dag ble det også sluppet en liveversjon av «Material Girl» på alle plattformer. Du kan se oversikt over alt innholdet i det vedlagte dokumentet.  «Madonna: The Rebel Heart Tour» inneholder konsertmateriale fra hele den omfattende verdensturneen som startet i Nord-Amerika i september 2015 og ble avsluttet i Sydney  20. mars 2016. Konsertefilmen inneholder også ekslusive behind the scenes-bilder fra turneen. Filmen er regissert med Danny B. Tull og Nathan Rissman, som har jobbet tett med Madonna på flere prosjekter.

Hkeem & Unge Ferrari med r&b-ballade11.8.2017 08:30Pressemelding

20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk  #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 25 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge. "Fy Faen" gikk topp 20 på Spotify i Sverige, og gjorde det bra i både Danmark og Finland. Låta havnet på viral-listene i 12 land, inkludert topp 10 på den globale viral-listen på Spotify. I dag, 11. August, slipper han sin andre singel, "Urettferdig", en følsom midtempo r&b- ballade. Med seg på låta har han en av de mest etablerte og populære r&b artistene i Norge, Unge Ferrari. Med denne låten viser Hkeem en ny og sårbar side som artist, en artist som helst sikkert vil prege norsk musikk i lang tid fremover. "Urettferdig" er produsert av Eirik Tilleri og Kjetil Bjelvin.   - "Urettferdig" handler om mennesker som har gått bort - mennesker man savner. Man ka

Avicii er endelig tilbake med ny musikk10.8.2017 16:07Pressemelding

I dag slapp den svenske superstjernen EP’en «AVĪCI», som er første slipp av ny musikk fra Tim Bergling siden han slapp albumet «Stories» i 2015.   Hør Aviciis nye EP her.  Etter åtte intense år med musikk og turnering verden over annonserte Avicii at han skulle trekke seg tilbake i 2016, noe som fikk fans verden over til å frykte at han hadde gitt seg med musikk for godt.   Rett før annonseringen dro Avicii på en lengre reise gjennom USA med noen av sine nærmeste venner og samarbeidspartnere. På denne reisen fant han tilbake til gleden ved å produsere musikk, og skapte blant annet låta «Without You» med sin gode venn og samarbeidspartner Sandro Cavazza. Låta er et av seks spor på den ny EP’en «AVĪCI», som ble annonsert på hans sosiale kanaler for en uke siden. På den har han også samarbeidet med Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul og svenske Vargas & Lagola. Noen av låtene, som «Without You», har fans fått høre før, blant annet på Ultra Music festival i Miami i 2016.  Avicii har f

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom