Universal Music Norge

Universal Music ringer julen inn

Del

Nok et år har gått, og det er 1. desember igjen. 2016 har vært et begivenhetsrikt år for Universal Music Norge, og julen er ikke et unntak. Vi har sluppet flere julelåter i år og vil nå oppsummere disse, samt de beste godbitene fra fjoråret.

GOD førjulstid!

_______________________________________________________________________  

Ina Wroldsen – Mary’s Story

Hun er en av Norges fremste låtskrivere og vokalister, og det er få som treffer hjerteroten til lytteren slik Ina Wroldsen gjør. “Mary´s Story” oppsummerer et fantastisk år for Wroldsen og er skrevet av Ina selv og Steve Mac. Elementer som vi kjenner igjen fra de gode, gamle julelåtene blir elegant kombinert med Wroldsen sin rørende stemme og en vakker produksjon. Låten er A-listet på NRK P1 og vil fremføres på både radio og TV gjennom hele Desember. En helt ny juleklassiker er skapt fra en av Norges fremste artister. 

Hør “Mary´s Story” her.

 ________________________________

Ingebjørg Bratland – Vintersong

Gullstrupen fra Telemark ga oss julestemning i fjor med “Klokkene kallar”. I år har hun vært på en omfattende turné, og hennes norske tolkning av Sarah McLachlans “Wintersong” har blitt en publikumsfavoritt underveis . Det er ikke usannsynlig at låten kan leve langt utover juletiden, men vi vil påstå at Bratland trykker på de aller viktigste knappene når det kommer til stemning og ro i denne låten. “Vintersong” er A-listet på NRK P1, og du kan høre den fremført på Desembertoner på TV2 den 19. desember. 

Hør “Vintersong” her.

 ________________________________

Odd Nordstoga – “Maria på veg”

Tidligere i år bestemte Odd Nordstoga seg for å spille inn noen låter akustisk hjemme i studio. Resultatet ble et helt album med akustiske versjoner av låter han har skrevet (men ikke nødvendigvis til seg selv) som er hans absolutte favoritter. Én av disse er “Maria på veg”, som seiler opp som en deilig joker fra albumet. Låten er én av fire julelåter på albumet, og er listet på NRK P1.

Hør “Maria på veg” her.

 ________________________________

Jan Toft – Siste dag før jul

Vokalisten som alle gjenkjenner stemmen til fra Vamp-suksesser som “Tir n´a noir” har sluppet sin egen julelåt. Jan Toft skriver om den bittersøte siden av jul i sin nye singel “Siste dag før jul”.

Hør “Siste dag før jul” her.

 ________________________________

Meludo  & SERVED – Din misteltein

Popduoene Meludo og SERVED har gått sammen om å skrive en catchy julelåt. Resultatet heter “Din misteltein” og inneholder alle de essensielle elementene som vi kjenner så godt til fra julelåter. Selv om låten kommuniserer deilig og lett julestemning i en fengende pop-innpakning, er det et tyngre budskap som ligger bak. De unge artistene ønsker å oppfordre til å tenke på alle de som ikke har det så bra i juletiden.

Hør “Din misteltein” her.

 ________________________________

Frank Friendly - La det snø (feat. PrebzOgDennis)

Når Frank Friendly skal debutere som artist, er det flere ting som skiller han fra andre debutanter. Først og fremst velger han Norges fremste YouTubere, PrebzOgDennis, som feature-artist. I tillegg debuterer han med en flunkende ny julelåt, skrevet av Morgan Sulele, Alexander “Rykkinnfella” Austheim, PrebzOgDennis, og han selv. Låten handler om at snøen er fin og frustrerende, og den kombinerer Frank Friendly sin silkemyke stemme med den klassiske humoren vi kjenner fra PrebzOgDennis. 

Slippes 2. desember.

 ________________________________ 

Suite 16 - Misteltoe

Det norske boybandet Suite 16 ringer julen inn med sin tropiske versjon av Justin Bieber´s “Misteltoe”. Etter et stunt på Suite 16 sine fansider fikk fansen velge frem den julelåten de ønsket at bandet skulle covre. “Misteltoe” gikk frem som en tydelig favoritt, og guttene har lagd en tropisk versjon av låten. 

Hør “Misteltoe” her.

  ______________________________________________________________________

 

Ikke glem disse fra i fjor

Når du skal skru sammen årets spilleliste med julemusikk, er det flere låter fra i fjor som du ikke må glemme. 

Freddy Kalas - Hey Ho

Ingebjørg Bratland - Klokkene kallar

Morgan Sulele - Under treet

Marte Wulff & Charlotte Qvale - Vandrer på en sky

Marte Wulff & Charlotte Qvale - Vi feirer jul

Marte Wulff & Charlotte Qvale - Senk dine hvite vinger (album)

Thomas & Harald - Nå er jula her igjen

 

Hvis du trenger mer inspirasjon, kan du følge Digster sine fine julelister

Jul med Kalas

JUL

Norsk Julemusikk

Barnas Jul

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Thirty Seconds To Mars slipper albumet America22.3.2018 16:25Pressemelding

Thirty Seconds to Mars er 6. april klar med det nye albumet AMERICA 6. Artister som bidrar på albumet er A$AP Rocky, Halsey & Zedd for å nevne noen. Det ble også avslørt at Thirty Seconds to Mars slipper singelen «One Track Mind» ft. A$AP Rocky i morgen. Sammen med albumet kommer det en rekke albumcovers som vil være en del av en global markedsføringskampanje. Om disse albumcoverne sier Jared Leto: “For me the lists are almost like a time capsule. Independently they may surprise, entertain or provoke, but as a group they give us a sense of the culture we are a part of and the times we are living in.” – Jared Leto Trackliste: 1. Walk on Water 2. Dangerous Night (produsert av Zedd) 3. Rescue Me 4. One Track Mind ft. A$AP Rocky 5. Monolith 6. Love is Madness ft. Halsey 7. Great Wide Open 8. Hail To The Victor 9. Dawn Will Rise 10. Remedy 11. Live Like A Dream 12. Rider Thirty Second to Mars består av medlemmene Jared Leto, Shannon Leto & Tomo Milicevic. De har vunnet flere priser igjennom

Shawn Mendes er tilbake med ny musikk22.3.2018 09:36Pressemelding

Etter å ha teaset fansen de siste par ukene, slapp Shawn Mendes singelen «In My Blood» i dag tidlig. Den er produsert av Mendes og Teddy Geiger, og skrevet av Mendes, Scott Harris og Geoff Warburton. I et innlegg på sine sosiale kanaler beskriver Mendes rockeballaden som den mest personlige han har skrevet så langt i karrieren. «In My Blood» er første singel fra hans kommende tredjealbum og den første låta han har sluppet siden «There’s Nothing Holding Me Back» fra i fjor, som er streamet godt over 500 millioner ganger på Spotify. For to år siden slapp han albumet «Illuminate», som gikk til topps på albumlisten i Norge, USA og en rekke andre land verden over. Dette gjorde at 19-åringen har gått rett til topps på Billboard-lista med begge sine to album. På få år har Shawn Mendes gått fra å poste korte videoer av seg selv på Vine til å bli en av verdens største popstjerner. Etter å ha blitt oppdaget på nettet, debuterte han med albumet «Handwritten» som gikk rett til topps på den amerika

Sting og Shaggy slipper album20.3.2018 15:50Pressemelding

Sting og Shaggy har slått seg sammen og slipper 20. april albumet 44/876. Første smakebit ut fra samarbeidet var "Don't Make Me Wait", deres hyllest til de karibiske rytmene som har inspirert dem begge i karrieren. Videoen til "Don't Make Me Wait" er regissert av Gil Green (Nicki Minaj, Drake) og er filmet i Kingston på Jamaica. Albumet 44/876 (44 er landskoden for UK, 876 for Jamaica) er spilt inn i New York og på Jamaica. Noen av de som bidrar er legendariske Robbie Shakespeare fra Sly and Robbie, dancehall sensasjonen Aidonia, Morgan Heritage, Branford Marsalis, Agent Sasco og Stings mangeårige gitarist Dominic Miller. Albumet er produsert av Sting International (“Oh, Carolina,” “Boombastic” og “It Wasn’t Me,”) og Martin Kierszenbaum (Sting, Madonna og Lady Gaga). I sommer legger de ut på turné og kan oppleves live sammen i Europa. Trackliste: 44/876 (ft. Morgan Heritage and Aidonia) Morning Is Coming Waiting For The Break Of Day Gotta Get Back My Baby Don’t Make Me Wait Just One Li

OMVR – Let Me Know16.3.2018 10:58Pressemelding

OMVR ble et kjent navn på by:Larm i 2015 og har i ettertid vært aktiv på musikkfronten både som artist og låtskriver. I 2016 slapp han «Bad News» som har 1 million avspillinger i Spotify + var listet på P3. I ettertid har OMVR vært featuring på flere store artisters låter, blant annet Matilda med låten «Apologize». Nå er han tilbake med en energisk, up-beat låt! «Let Me Know» slippes 16.mars og gir en kick start på våren. - "Min første låt jeg har fått gjort med Kriss Tømmerbakke og Erik Smaaland. Selve prosessen var veldig spennende, vi endret viben på låta flere ganger før vi landet på en versjon vi alle er fornøyde med. Vi har holdt fokus på vokal og det føles veldig riktig! Jeg elsker å kunne eksperimentere med soundet mitt og dette er et resultat av dette." - OMVR HØR OMVR "LET ME KNOW" HER - "man skal få uttrykke følelser, tanker og humør gjennom musikken. Jeg skal dele noe om meg eller noe jeg liker, og ikke bare hva jeg tror alle andre vil høre." – OMVR OMVR er en artist og låt

Linda Vidala flasher med Fjernlys16.3.2018 10:38Pressemelding

Hun fikk hele landet til å synge om å bli “skækk”. Fjoråret var et begivenhetsrikt år for Linda Vidala som sammen med KingSkurkOne gjorde braksuksess med den Spellemannsnominerte singelen "Bængshot". Nå kommer den nye låta “Fjernlys” som handler om å skille seg ut fra de andre i tåka. - “Fjernlys er en metafor for musikken min. Musikk har blitt veldig tåkete, vi er mange som driver med dette og det er lite som skiller seg ut. Derfor føler jeg vi alle flasher med fjernlysa for å se og bli sett” - Linda Vidala HØR "FJERNLYS" HER Fjernlys ble til etter at Universal sendte Linda i en studiosession med Jeff Roman i Stockholm. Jeff, en av Sveriges mest ettertraktede produsenter om dagen, er produsenten bak bl.annet artisten Jireel (Cataleya, Snap, Man Of The Year) som stakk av med årets artist under P3guld i og årets artist på Grammisgalan Sverige tidligere i år. - "Linda Vidala är en smidig och bestämd artist som vet vad hon vill ha. Jag är glad att vi fick till en banger under dom två kort

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom