NorgesGruppen

UNIL trekker tre produkter etter mistanke om listeria

Del

Det er funnet Listeria hos vår underleverandør Fatland på en produksjonslinje. Produktet er trukket fra butikk og vil ikke tas inn igjen før mistanken er borte.

Produktene det gjelder er følgende på alle datoer:

  • Folkets Smårett og Topping med baconsmak
  • Folkets Smårett og Topping av kokt skinke
  • First Price Smårettskinke

Det er ikke funnet listera på stikkprøver av produktene.

Kunden kan kontakte UNIL på https://unil.no/kontakt-oss/

Kontaktperson:
Sindre Chapman, Fagsjef produktkvalitet, tlf.nr. 97750246

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Karenslyst Allé 12-14
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

NorgesGruppen skal tilby alt fra den rimeligste til den beste gourmet i dagligvare, bidra til et variert og sunt kosthold, og vise ansvarlighet fra jord til bord.

Forretningsidéen til NorgesGruppen er å være et ledende handelsforetak innenfor forbruksvarer i Skandinavia med hovedfokus i Norge. Kundenes behov skal være selskapets rettesnor, og vår virksomhet skal være basert på langsiktighet, tillit, kompetanse, effektivitet og lønnsomhet i hele verdikjeden.

Våre ledende konsepter i dagligvare er KIWIMENY, SPAR og JokerDeli de LucaMIX og Jafs er våre ledende servicehandelskonsepter.

Følg saker fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom