Rambøll

Ungt ledertalent tar styringen i Rambøll Management Consulting

Del

Topp-konsulent, Morten Skodbo (34), tar steget helt opp, når konsulentselskapet rekrutterer administrerende direktør fra egne rekker.

-Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. Som en del av Rambøll Gruppen tilfører vi verdi til kunder og samfunn ved å kombinere ferdigheter innen strategi- og ledelsesrådgivning, analyse og digitalisering med teknisk ekspertise. Dette motiverer meg veldig. Mitt hovedfokus fremover blir å fortsette å være verdifull for kundene våre, samt å sikre videre vekst i selskapet, sier Skodbo.

Gruppe-sjef fornøyd
-Rambøll Management Consulting jobber blant annet med lederutvikling, dermed er det naturlig at vi utvikler våre egne toppsjefer. Morten har hatt ulike lederansvar i selskapet siden 2008 og er en tydelig representant for Rambølls verdier. Han har svært gode lederegenskaper, en god markedsforståelse og er en av våre aller mest erfarne konsulenter. Derfor er vi svært fornøyde med at han ønsker å bli øverste ansvarlige for vår virksomhet i Norge, sier Tonny Johansen, administrerende direktør i Rambøll Management Consulting globalt.

Blant de største i Norden
Med rundt 600 konsulenter er Rambøll Management Consulting et av de største konsulenthusene i Norden. De jobber både i privat og offentlig sektor.

Rambøll Management Consulting arbeider med forretningsområder innen evaluering og analyser, som sikter på bedre politikk på samfunnsnivå. Prosessoptimalisering, strategi- og forretningsutvikling på organisasjonsnivå eller ledelse samt trening på individuelt eller gruppenivå.

Morten Skodbo

Administrerende direktør
Mobil 4899 7956

Kontakter

Bilder

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer. Virksomheten har totalt 12 800 medarbeidere lokalisert i 35 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

Konkurransen om Regjeringskvartalet er avgjort – nå begynner jobben28.9.2017 08:21Pressemelding

Nå er det avgjort: Teamet bak Adapt har fått æren av å forme det nye Regjeringskvartalet. Adapt ble før sommeren plukket ut som ett av to konsepter som gikk videre i konkurransen om regjeringskvartalet. Sensommeren og høsten har vært preget av tette leveranser og forhandlinger og i dag annonserte Statsbygg at Team Urbis blir tildelt kontrakten: «Adapt er juryens favoritt, og Team Urbis scorer best på oppgaveforståelse og nøkkelpersonell. Det forklarer vårt valg.»

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom