Sony Music Norway

Unge Ferrari slipper "Hologram"

Del

Unge Ferrari runder av en vel gjennomført festivalsommer med store konserter på blant annet Stavernfestivalen og Øya med sin nye singel «Hologram».

«Låten handler om det å være med en person, men samtidig føle en stor avstand. Det å ikke nå frem selv om du prøver. Du vil føle denne personen igjen, ikke bare se den. En elefant i rommet det er vanskelig å adressere. Hva vil du? Hva tenker du? Hva føler du om oss? litt det spør låten om. Aksel Carlson har produsert den, og jeg føler den passer perfekt til disse dager hvor sommer blir til høst.» - Unge Ferrari

Unge Ferrari har vært en pioner for den norske rnb-scenen de siste årene. Med stor suksess med låter som «Hvis Du Vil» ft. Tomine Harket, «Ashanti» og seneste «D&G» med svenske Cherrie, følger han nå opp med Aksel Carlson-produserte «Hologram». «Hologram» er et resultat av Unge Ferraris tolkning av et av de mest kjente stykkene i Peer Gynt i anledning Peer Gynts 150-års jubileum. Tre andre andre artister har gjort det samme, i vidt forskjellige sjangere. Prosjektet er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Peer Gynt AS og Music Norway.

«Peer Gynt og Innovasjon Norge ville at noen norske artister skulle tolke Grieg og Peer Gynt-stykket, jeg var heldigvis en av de. Vi har brukt dialog fra skuespillet på introen til låten, og samplet stryk fra Edward Grieg, noe som bidro til å skape en veldig spesiell stemning.» - Unge Ferrari

Se lyrikkvideo her.

«Hologram» slippes i dag, 1. september.

Unge Ferrari alias Stig Haugen har tidligere gitt ut to EPer, Til Mine Venner (2015) og H.E.V.N med Tomine Harket (2016). Låtene hans har vært radiolistet på både norsk og svensk p3, streamet til gull og blitt spilt live både i Norge, Sverige, Danmark og Island. Tidligere har han blant annet spilt på Way Out West, Iceland Airwaves og vært med på Silvana Imams turné i Sverige.

I sommer har vi sett Unge Ferrari på festivaler som Stavernfestivalen, Øya og Mablis, og sommeren avsluttes med «Hologram», som samtidig kickstarter en viktig høst for Unge Ferrari.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom