Sony Music Norway

Unge Ferrari er tilbake med ny singel

Del

Etter suksesslåter som «Hvis du vil», «Lianer» og senest «Nostalgi 3 millioner» med Tomine Harket, er Stig Haugen alias Unge Ferrari, tilbake med ny musikk. I dag slipper den eksentriske Hamargutten «Ashanti», sin egen hyllest til musikken som har formet han.

«Ashanti, min Ashanti, min kjærlighet for 90' og tidlig 2000 tallets R&B. Jeg leter etter en jente som er ekte, en jente som vet hva hun gjør, og jeg prøver å portrettere en sjanger som jeg føler vi ikke har nok av på norsk, dette er min hyllest til musikken jeg vokste opp med og som har formet meg» – Unge Ferrari

Hør «Ashanti» her

Se musikkvideoen her

De to siste årene har Unge Ferrari vært pioner for den norske rnb-scenen. Han har gitt ut to EPer, Til Mine Venner (2015) og H.E.V.N med Tomine Harket (2016). Singlene hans har vært radiolistet på både norsk og svensk p3, streamet til gull og blitt spilt live både i Norge, Sverige, Danmark og Island.

Unge Ferrari har blant annet spilt på Slottsfjell, Klubbøya, Way Out West, Iceland Airwaves og vært med på Silvana Imams turné i Sverige i 2016. i 2017 er det endelig klart for en rekke nye sololåter fra Unge Ferrari, og det hele sparkes i gang med «Ashanti».

«Ashanti» er produsert av Axxe (Arif, Bendik, Lars Vaular m.fl) og slippes i dag, fredag 10. februar, via Nora Collective/Sony Music. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom