Sector Alarm

Ung, suksessfull salgssjef med stor indre drive

Del

Silje Kile har med stor suksess ledet Sector Alarms salgskorps i Ålesund i snart tre år. Til tross for at hun bare er 23 år er hun allerede en erfarende salgssjef som blant annet ble kåret til Sector Alarms beste avdeling i oktober 2017.

Fra Ørsta til Ålesund

Silje er opprinnelig fra Ørsta, men jobbmulighetene fikk henne til å flytte til Ålesund. – Jeg har hatt en bratt lærekurve. Jeg har lært så utrolig mye på disse tre årene. Kunnskap om bransjen om Sector Alarm, om meg selv og om andre, sier Silje. –Jeg har fått store muligheter og har i dag en superspennende jobb i et herlig selskap.

Sunnmøringer med «stå på vilje»

-Det er flere årsaker til at jeg har lykkes. Vi har et godt produkt som blir tatt godt imot av markedet, vi har mange veldig dyktige medarbeidere med stor motivasjon og masse «stå på vilje» - altså typiske Sunnmøringer. Jeg mener også at mine evner som leder har vært med på å drive oss frem. Jeg trigges av å se andre lykkes og har en indre motivasjon som driver meg fremover.

-Salg handler om motivasjon og vilje som gjentas hver eneste dag. Vi er et godt team som støtter hverandre – det betyr at vi ser frem til en spennende høst med fortsatt suksess i et voksende marked.

Før den tid pakkes kofferten for en velfortjent måned i USA der Chicago og Honolulu står på menyen for den unge salgssjefen.

Nordmenn tror på alarm

I dag har omkring 19 prosent av norske boliger alarm tilknyttet alarmstasjon – noe som er høyeste i Europa. I Europa er snittpenetrasjonen på drøye 6 prosent. Politiets tall viser at antall innbrudd i Norge har gått jevnt nedover de siste årene og forklarer noe av denne nedgangen med økningen i salget av boligalarmer tilkoblet en alarmstasjon.

Kontakter

Bilder

Om Sector Alarm

Sector Alarm
Postboks 113 Grefsen
0409 Oslo

915 03033http://www.sectoralarm.no

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på litt over 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 525.000 kunder og over 2 000 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania og Frankrike. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Følg saker fra Sector Alarm

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sector Alarm på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sector Alarm

Tør du å droppe boligalarmen?21.2.2019 08:00:44 CETPressemelding

All vår erfaring viser at innbruddsfrekvensen i boliger med boligalarm er lavere enn i boliger uten ekstra sikring. Basert på en enkel tanke om risikominimering vil de kriminelle til enhver tid operere der de har minst risiko for å bli oppdaget. Politiets kommentarer til deres ferske straffesakstall for 2018 støtter dette – de skriver at den positive utvikling hva gjelder antall innbrudd delvis kan forklares med det høye salget av boligalarm. (*1)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom