TUI Norge

Ukens Ferietips: Bestill sydentur når solen skinner

Del

Tall fra Star Tour bekrefter, ikke uventet, at prisen på sydenvarme stiger i takt med nedbørsmengden. I sommer har prisene variert mye, gjennomsnittsprisen per reise har variert med mer enn 1.000 kr, og ustabilt sommervær her hjemme har mye av skylden. Det er altså mye å spare på å bestille seg sydentur når solen skinner.

Destinasjon Kypros
Destinasjon Kypros

-  Etterspørselen er jo det som først og fremst påvirker prisene, og det er ingen tvil om at vi får litt feriepanikk og bestiller sydentur når det er dårlig vær her hjemme. Sommeren i Norge er alltid ustabil, og vi blir like overrasket hvert år, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Fun Fact: Nordmenn booker sommerferie døgnet rundt, men de fleste ser ut til å gjøre det i arbeidstiden ca. kl 11.00.

Slik får du mest for pengene:

  1. Book i varmen - Det er hundrelapper å spare på å bestille reise når solen skinner
  1. Reis i morgen eller når alle andre er på jobb – Hvis du likevel er sent ute med å bestille sommerferie og er fleksibel på avreise: Kast deg på en siste minutts-reise eller reis i september eller oktober.
  1. Meld deg på nyhetsbrev – Alle flyselskap og reisearrangører sender sine beste tilbud til sine nyhetsbrevabonnenter. Følg med og vær rask dersom du finner noe du liker. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Destinasjon Kypros
Destinasjon Kypros
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom