TV 2

TV 2 viser EM i fotball for G-19 med Norge

Del

TV 2 kjøpte i dag rettighetene til å vise EM i fotball for G-19 som starter i Finland på mandag.

- Dette er et mesterskap vi har fått stadig flere spørsmål om fra publikum, og da er det en glede å sikre oss rettighetene bare noen dager før Norges første EM-kamp mandag. Vi er ikke bortskjemt med norsk deltagelse i internasjonale fotball-sluttspill. I VM i Russland var Norden representert med Sverige, Danmark og Island. I G19-EM er det endelig Norges tur sammen med vertsnasjonen Finland. Dette blir spennende fra Norges første gruppespillkamp mot Portugal, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Slik spilles Norges innledende kamper:

16. juli kl. 14.00 (Sendestart 13.55): Portugal - Norge

19. juli kl. 17:30 (Sendestart 17.25): Finland - Norge

22. juli kl. 17:30 (Sendestart 17.25): Italia - Norge

- Interessen har naturligvis økt i takt med Erling Braut Hålands sensasjonelle scoringsform. Molde-spissen var toppscorer i hele EM-kvalifiseringen og sluttspillet blir et nytt utstillingsvindu for en av de mest ettertraktede talentene fotball-Norge noen gang har sett. 

Norges kamper under mesterskapet vises på TV 2 Sportskanalen og på TV 2 Sumo. Skulle Norge gå videre fra de innledende kampene så vil også disse kampene bli vist.

- TV 2 har igjen rettighetene til landslagsfotballen og skal sende Nations League i høst. Vi ønsker også å markere oss der norsk fotballs fremtid ligger, og ser frem til å kunne følge Norges G19-landslags så langt som eventyret varer i Finland, forteller Vegard Jansen Hagen.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom