TV 2

TV 2 Sumo: Endelig lanseres Vice på norske skjermer

Del

TV 2 Sumo utvider sitt tilbud med 400 timer underholdning for unge menn fra innholdsleverandøren Vice.

Et utvalg av serier og dokumentarer fra Vice
Et utvalg av serier og dokumentarer fra Vice

– Dette er en etterspurt underholdningskategori blant TV 2 Sumos abonnenter, sier TV 2 Sumo-sjef Christian Birkeland.

TV 2 Sumo fortsetter fremmarsjen: Utvidede sportsrettigheter som UEFA Champions League og UEFA Europa League i kombinasjon med TV 2 Sumo-eksklusive programkonsepter som «Torpet», er noen av forklaringene på at strømmetjenesten har passert 400.000 abonnenter denne høsten. Nå utvides tilbudet med innhold fra Vice, en populær global innholdsleverandør av serier og dokumentarer rettet mot unge menn.

– Vi er veldig fornøyde med å lansere Vices prisvinnende innhold i Norge. Dette er tøft, ekte og provoserende innhold, et godt supplement til det brede sportstilbudet vi allerede tilbyr til den unge mannlige målgruppen. Vi vet også at dette er serier som engasjerer bredt, sier Birkeland.

TV 2 Sumo er først ute i Skandinavia med å lansere Vice-programmene. Innholdet vil publiseres over to lanseringer, og den første dellanseringen vil bli tilgjengelig allerede fra 1. desember. Noen av seriene som blir tilgjengelige i løpet av de seks første månedene er «Weediquette», «Cyberwar», «Huang´s World», «F**k That´s Delicious», «States of Undress», «Hate Thy Neighbor», «Black Market» og «Gaycation» med Ellen Page og Ian Daniel.

– Vi etablerte det norske Vice-kontoret for kort tid siden, og opplever allerede stor interesse for premium innhold fra Viceland. Dette er innhold som setter ny internasjonal standard for underholdning til den unge målgruppen. Gjennom de digitale kanalene vi kommuniserer med det norske markedet, treffer vi en halv million norske brukere hver måned. Nå gleder vi oss til å samarbeide med TV 2 og til en videre satsing i Norge, sier Jakob Hoberg, Business Development Manager i Vice Nordic Norway.


TV 2 Sumo tilbyr NBC Universals innhold fra hayu, film- og serietilbudet fra C More, en rekke innkjøpte internasjonale tv-serier, og underholdningstilbudet med egenproduksjoner fra TV 2s kanaler – i tillegg egne eksklusive produksjoner som «Torpet». Nå utvides tilbudet med 400 timer med dokumentarer og serier fra VICE. I tillegg tilbys også et bredt sportstilbud med Premiere League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Nations League, håndball, sykkel, Get-ligaen, motorsport, sjakk, vintersport med mer.

Vice er verdens ledende innenfor innholdsstudier mot ungdomssegmentet. Vice ble lansert i 1994, og distribueres nå i over 30 land – hvor man tilbyr innhold til hundre millioner seere månedlig. Vice er et internasjonalt medieselskap, med blant andre tv-kanalen Viceland. 

For ytterligere spørsmål:
TV 2 Sumo: Christian Birkeland, direktør i TV 2 Sumo, mobil: 909 52 122 eller e-post: christian.birkeland@tv2.no.
Vice: Esben Elborne, pressekontakt i Vice Nordic, mobil: +45 2844 9536 eller e-post: esben.elborne@vice.no


Vice - presentasjonspromo from PR- og medieavdelingen i TV 2 on Vimeo.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Bloggerne, Oslo Brenner, Gatebil, Premier League, utenlandske serier, barne-tv og C More-innhold.

916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Et utvalg av serier og dokumentarer fra Vice
Et utvalg av serier og dokumentarer fra Vice
Last ned bilde
Et utvalg av serier og dokumentarer fra Vice
Et utvalg av serier og dokumentarer fra Vice
Last ned bilde
Christian Birkeland, direktør i TV 2 Sumo
Christian Birkeland, direktør i TV 2 Sumo
Last ned bilde
Jakob Hoberg, Business Development Manager i Vice Nordic Norway
Jakob Hoberg, Business Development Manager i Vice Nordic Norway
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom