TV 2

TV 2 og Viasat enige om ny avtale

Del

Viasat-kundene vil fortsatt kunne se fotball-VM på TV 2 etter at TV 2 og Viasat lørdag kveld kom i mål med en ny distribusjonsavtale.

TV 2 og Viasat har kommet til enighet om en ny avtale for distribusjon av TV 2 sine kanaler på Viasat sin IPTV- og satellittplattform. Den forrige avtalen løp ut ved midnatt 30 juni, og med det fortsetter selskapene sitt samarbeid til det beste for norske TV-seere.

Viasat er en del av Nordic Entertainment Group. I september starter UEFA Champions League, et annet viktig samarbeid mellom de to selskapene de neste tre årene.

- Vi er glade for å ha kommet frem til enighet og tror avtalen vil gavne begge parter. Spesielt er vi fornøyde på seernes vegne. De har mye å glede seg til allerede i sommer, med sluttspill i fotball-VM og Tour de France. TV 2 gjør store investeringer i norsk innhold, nyheter og viktige sportsrettigheter. Med denne avtalen viser Viasat at de anerkjenner verdien det har for norske tv-seere, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom