TV 2

TV 2 og MTG skal vise Champions League

Del

TV 2 har i dag inngått et historisk samarbeid med MTG om sammen å bringe Champions League til norske tv-seere fra høsten 2018.

TV 2-sjef Olav T. Sandnes.
TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

- Vi er enormt glade for å ha sikret oss denne rettigheten. Nå skal vi vise to av de aller mest attraktive kampene hver eneste runde, inkludert finalerundene. Disse vil bli vist eksklusivt på TV 2s kanaler i Norge og tilgjengeliggjort på TV 2 Sumo. Også finalen vil vises på TV 2. Vi ser frem til dette samarbeid med MTG-konsernet, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

 Det er første gang TV 2 og MTG inngår en slik avtale. Avtalen innebærer at TV 2 og MTG sammen har rettigheter for Champions League i det norske markedet. Kampene blir å se på TV 2 allerede høsten 2018, til og med våren 2021.

- Fotball er mer populært enn noen sinne. I TV 2 har vi lang og god tradisjon for å formidle store sportsøyeblikk. Våre sportsjournalister brenner for fotball og spiller med hjertet utenpå drakten. Siden dette er første gang vi inngår en slik samarbeidsavtale med MTG, er vi ekstra stolte av å kunne presentere denne viktige sportsnyheten, sier Sandnes.

Nøkkelord

Kontakter

Håvard SolemKommunikasjonsrådgiver Gutta på tur, Heltenes kamp, Petter uteligger, Kjendisrestauranten, God morgen Norge, God kveld Norge

934 35 922 / 55 90 80 28hvl@tv2.no

Bilder

TV 2-sjef Olav T. Sandnes.
TV 2-sjef Olav T. Sandnes.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom