TV 2

TV 2 direktetekster langrenn fra Davos

Del

Tidligere i år sikret TV 2 seg tv-rettighetene til alle verdenscuprenn i Sveits for de neste seks årene. Alle helgens langrennssendinger fra Davos blir direktetekstet for hørselshemmede på TV 2.

- TV 2 tekster fra før alt av nyheter, sport, vær og underholdningsprogrammer i tidsrommet fra kl. 18.00 og til 23.00 - i henhold til Kringkastingsloven. Under OL i Rio utvidet vi direktetekstingen etter ønske fra en stor gruppe seere. Når vi har sikret oss rettighetene til verdenscup i nordiske grener fra Sveits, så ønsker vi selvsagt å videreføre dette tilbudet, til glede for alle hørselshemmede som da vil få en enda bedre tv-opplevelse, forteller kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Det er første gang TV 2 sender verdenscup i nordiske grener. Allerede lørdag 10. desember starter det med langrenn i Davos. Kommentatorer blir Christian Paasche og Odd-Bjørn Hjelmeset, mens Siri Nilminie Avlesen-Østlie blir reporter på indre bane. Tidligere langrennsløper og OL-vinner Kristin Størmer Steira er ny på TV 2-laget og blir ekspert i mixed zone.

Direkteteksting på TV 2 får man ved å gå inn på tekst-tv s. 222.

Sendetider for langrenn på TV 2 denne helgen:

Davos (langrenn fri teknikk), lørdag 10. desember:

Kl. 10.30: Langrenn, 15 km fri teknikk, kvinner

Kl. 14.00: Langrenn, 30 km fri teknikk,

Davos (langrenn sprint), søndag 11. desember:

Kl. 14.00: Langrenn sprint, fri teknikk, menn og kvinner

Nøkkelord

Kontakter

Jan-Petter DahlKommunikasjonssjef i TV 2. Kontaktperson for spørsmål om seertall for TV 2-kanalene. Pressekontakt for VM i Håndball og Allsang på grensen.

928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom