Sony Music Norway

Turab slipper "Fremtidige ex" fredag 8. februar

Del

Turab slipper "Fremtidige ex", oppfølgeren til "Be for meg", fredag 8. februar. Låten er allerede listet på NRK P3.

Oslogutten Turab har laget musikk siden han ble introdusert for «Gatekunst» og Karpe Diem som 9-åring. Han skriver om tro og kjærlighet, og er ikke redd for å gå dypt eller være personlig. Med musikk inspirert av R&B, urban og jazz har han et moderne, men tidløst sound. 

Med singelen «Be For Meg» satt Turab søkelyset på utfordringer med å ha krysskulturell bakgrunn. Et tema han brenner for i en slik grad at han skriver bachelor om psykisk helse blant ungdom med krysskulturell bakgrunn. 
Turab har ikke angret på at han valgte bort musikklinje fremfor sosialt arbeidsstudie med fokus på å redusere sosiale problemer og å bidra til at mennesker kan hjelpe seg selv på lang sikt. Det å studere noe som engasjerer ham så sterkt har også påvirket musikken, og han mener bestemt at tekstene han skriver tar en annen retning og har en helt annen dybde enn om han ikke hadde valgt å finne seg selv gjennom å hjelpe andre. 

Turabs tekster er tidvis svært utleverende, og selv om «Fremtidige ex» nok oppleves som litt mer lettbent enn forgjengeren er det fortsatt svært relaterbart. Låta, skrevet i samarbeid med André Jensen og produsert av Anders Nilsen, handler om at man med åpne øyne går inn i forhold man strengt tatt vet ikke kommer til å vare.
Men, for å omskrive Tennyson er det bedre å være noens fremtidige ex enn å ikke ha tatt sjansen. For, kanskje lykkelig akkurat nå er den nye «lykkelig i alle sine dager» når man vet at ingenting allikevel varer evig?

Du finner «Fremtidige ex» her fra 00:00 fredag morgen.

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom