Sony Music Norway

Tungevaag & Raaban slipper ny singel med Donkeyboy!

Del

Tungevaag & Raaban er etablert som en av Skandinavias ledende EDM-artister med over 280 millioner streams på Spotify alene. 27. mai slipper de singelen "Magical", og pop-sensasjonen Donkeyboy bidrar med tekst og vokal!

Foto: Ian Maddox
Foto: Ian Maddox

Den norsk/svenske duoen toppet de skandinaviske hitlistene med debutsingelen "Samsara" med over 130 millioner streams på Spotify og YouTube. De fulgte opp med de sterke hitsinglene "Parade", "Russian Roulette" og "Wolf" som alle har toppet listene i de nordiske landene og kan skilte med imponerende streamingtall. Deres neste singel, "Magical", er en perfekt sommerlåt med alle ingrediense som trengs for å toppe de internasjonale hitlistene gjennom sommeren.

Den nye singelen er en EDM-anthem som pusher Tungevaag & Raabans lydbilde enda et hakk takket være Donkeyboys involvering. Tekst og vokal er gjort av Donkeyboy-brødrene Kent og Cato Sundberg, og gir "Magical" et herlig popteft og en lett gjennkjennelig melodi. 

"Magical" slippes 27. mai, musikkvideoen har premiere på VEVO/YouTube 3. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ian Maddox
Foto: Ian Maddox
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom