TUI Norge

TUIs Reiseatlas – Gran Canaria er Europeernes ultimate vinterfavoritt

Del

For tredje året på rad har TUI samlet en oversikt over hvor deres 20 millioner årlige gjester foretrekker å reise i vinter, ikke overraskende er Gran Canaria alles favoritt også i år. Oversikten viser også at Vietnam seiler inn på nordmenns toppliste for første gang.

TUis Reiseatlas 2018
TUis Reiseatlas 2018

-       Vi er likere enn vi tror, og Gran Canaria er på topplisten hos 10 av TUIs 12 markeder. Vi ser også at mens nordboere foretrekker Kanariøyene i vinter, reiser sveitsere og østerrikere helst til eksklusive Maldivene. Det er også gledelig å se at Vietnam har kommet med på nordmenns toppliste i år, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonssjef i TUI Norge.

Egypt er tilbake for fullt

Generelt ser vi at Egypt er tilbake på manges liste over populære reisemål i vinter og i høytidsukene, og reisemålet er for fullt tilbake i varmen. Mens britene elsker spanske destinasjoner, så er reisende fra Polen de eneste som ikke har spanske reisemål på sin toppliste i år, de foretrekker å tilbringe ferien i Tyrkia, Egypt og Kenya.

Mexico er samlet sett den femte mest populære feriedestinasjonen i vinter, hovedsakelig på grunn av stor etterspørsel fra Storbritannia og Norden. Tyskere og nederlendere er også de eneste som har vinterreiser på sine topp 5 reisemål denne vinteren.

Nordmenns topp 5 reisemål i vinter:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Lanzarote
  4. Phuket
  5. Madeira

Nordmenns topp 5 land i vinter:

  1. Spania
  2. Thailand
  3. Portugal
  4. Mexico
  5. Vietnam

Kontakter

Bilder

TUis Reiseatlas 2018
TUis Reiseatlas 2018
Last ned bilde

Dokumenter

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom