TUI Norge

TUIs Nordiske reklamekonsept blir globalt

Del

For to år siden gikk reiseselskapet TUI gjennom en navnendringsprosess der kampanjekonseptet «For You» ledet an kommunikasjonen i alle kanaler. Konseptet har fungert så godt at TUI Nordic nå blir kampanjeansvarlig for samtlige av TUIs markeder.

TUI Nordic - Content & Campaign Team
TUI Nordic - Content & Campaign Team

- Dette er jo en enorm tillitserklæring, og det å få utarbeide konsepter for alle våre markeder byr på spennende muligheter og en stor dose ansvar. Tanken er nå at våre kunder i Frankrike eller Belgia vil se samme varemerkekommunikasjon som vi gjør her i Norden, sier Lisa Rönnberg, Ansvarlig for Content & Campaign.

For You

Konseptet som har vært svært synlig her i Norden siden 2016 er utarbeidet i samarbeid med det svenske byrået Forsman & Bodenfors. Byrået står bak flere svært vellykkede kampanjer.

– Vi har lykkes med å utarbeide et konsept som skiller seg ut i et ellers ganske generisk reiselivsmarked. Vi vil styre arbeidet fra Norden og hjelpe våre internasjonale kollegaer med det vi har oppnådd her, sier Rönnberg.

Norden, Nederland, Belgia, Frankrike, Østerrike, Schweiz og Tyskland vil snart ta del i kommunikasjonskonseptet som Lisa Rönnberg og hennes team har utarbeidet.

For You
Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI Nordic - Content & Campaign Team
TUI Nordic - Content & Campaign Team
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI Gruppen satser videre på sin egen hotellportefølje og åpner 20 nye hoteller i 11 land16.5.2019 09:00:00 CESTPressemelding

TUI gruppen styrker sin posisjon som verdens ledende hotelleier i segmentet ferie- og fritidshoteller. I løpet av de neste ukene vil konsernet åpne mer enn 20 nye hoteller i 11 land, i Europa, Afrika og Asia. Det forventes særlig sterk vekst for konsepthotellene under merkevarene TUI Sensimar, TUI Family Life og TUI Sensatori. Selskapets joint venture-partnere Riu og Atlantica vil også utvide sine hotellporteføljer denne sommeren.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom