TUI Norge

TUIs kundeservice kåret til «Best i Test»

Del

For 11 året på rad har arrangøren Confex, i samarbeid med analysebyrået SeeYou, testet Norges største kundesentre. TUI stakk av med den jeve prisen «Best i test» innen kategorien Pakkereiser.

Kundeserviceprisen Best i test - TUI
Kundeserviceprisen Best i test - TUI

- Vi er utrolig stolte av at vi har fått denne prisen, som viser at vi i vår digitale verden fortsatt har fokus på kunden, og kundens behov for personlig kontakt. Vi legger stor vekt på kundetilfredshet i alle våre kontaktpunkter, og kombinerer dette med fokus på effektivitet og tilgjengelighet, sier Hanne Mette Holtmann, Leder for TUIs Virtual Customer Center. 

Juryens begrunnelse

Bakgrunnen for utmerkelsen blir av juryen beskrevet som følger; Kundene kom frem til imøtekommende kundebehandlere som var spesielt gode i å stille spørsmål, lytte, vise god produktkunnskap og gi gode løsninger.

Grundig undersøkelse

Hele 132 kundesentre fra 16 forskjellige bransjer har i år blitt undersøkt og målt på flere kriterier - uten å vite om det. 3300 samtaler har blitt gjennomført, og årets vinnere har blitt kåret. SeeYou bruker såkalte «Mystery Calls» i arbeidet med å finne de beste på kundeservice. Hvert kundesenter blir ringt opp av 25 forskjellige observatører som gjennomfører et rollespill hvor de gir karakterer på ulike kriterier. Alle er testet på det samme – blant annet mottak og velkomst, ventetid, kundebehandlerens løsning, avslutning og totalinntrykk.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kundeserviceprisen Best i test - TUI
Kundeserviceprisen Best i test - TUI
Last ned bilde
F.v Hanne Mette Holtmann, Anne Mette Baglo, André Braathen
F.v Hanne Mette Holtmann, Anne Mette Baglo, André Braathen
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom