TUI Norge

TUI utvider tilbudet på Tenerife - Las Caletillas direkte fra Trondheim

Del

Det er stor interesse for Kanariøyene i vinter, og TUI har derfor valgt å utvide tilbudet på Tenerife med et nytt reisemål for å møte etterspørselen. Las Caletillas er ferienyterens paradis og er nå tilgjengelig direkte fra Trondheim i vinter.

TUI Norge Las Caletillas Tenerife Nyhet
TUI Norge Las Caletillas Tenerife Nyhet

-  Vi ser at interessen for Kanariøyene fortsetter å vokse, og vi har allerede økt kapasiteten dit denne vinteren. Nå utvider vi ytterligere og lanserer denne spanske døsige drømmebyen for våre gjester, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

8 av 10 reiser solgt

8 av 10 reiser fra Trondheim Lufthavn Værnes er allerede solgt for denne vintersesongen, og Kanariøyene er helt på topp. Årets vinterbookinger til Kanariøyene fra Trondheim ligger 13 % over fjoråret og interessen er fortsatt stigende. Kanariøyene har vært nordmenns vinterfavoritt siden det først ble lansert på 60-tallet, og nå gjelder det å finne nye spennende reisemål i området.

Las Caletillas ligger nordøst på Tenerife, ca. 15 minutters biltur fra Santa Cruz. Byen har en rolig atmosfære. Langs hovedgaten finnes mange koselige kafeer og restauranter og stranden er av lavasand. I nærheten finnes reisemålene Los Cristianos og Costa Adeje.

Reiser til Las Caletillas er tilgjengelige på www.tui.no

Fakta:

-      Fra Trondheim (direkte): Søndager- Til og med 09.april 2017

-      Fra Bergen (direkte): Søndager – Til og med 09. april 2017

-      Fra Bodø (via Oslo Lufthavn): Tirsdager - Til og med 14. mars 2017

-      Fra Evenes (via Oslo Lufthavn): Tirsdager – 14. mars 2017

-      Fra Haugesund (via Oslo Lufthavn): Til og med 19. mars 2017

-      Fra Stavanger (direkte): Søndager – Til og med 09. april 2017

-      Fra Kristiansand (via Oslo Lufthavn): Tirsdager og søndager – Til og med 18. april 2017

-      Fra Molde (via Oslo Lufthavn): Tirsdager og søndager – Til og med 19.mars 2017

-      Fra Tromsø (via Oslo Lufthavn): Tirsdager og søndager – Til og med 16. april 2017

-      Fra Ålesund (via Oslo Lufthavn): Tirsdager og søndager – til og med 16. april 2017

-      Fra Oslo Lufthavn (direkte): Tirsdager og søndager – Til og med 17. september 2017

 

Beregnet Flytid: Ca. 6 timer fra Trondheim Lufthavn Værnes

Pressbilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006494 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI Norge Las Caletillas Tenerife Nyhet
TUI Norge Las Caletillas Tenerife Nyhet
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

TUI het inntil 1. november 2016 Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark og Finnmatkat i Finland. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2015/16 noterte TUI Group en omsetning på €20mrd og et resultat på €1093m. Gruppen har ca. 67.000 ansatte i 130 land og tilbyr sine ca. 20 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 160 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med 14 egeneide cruiseskip, som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff»- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste reisekonsern i verden er TUI medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom