TUI Norge

TUI spår rekordhøyt januarsalg

Del

Ingenting vekker nordmenns reiselyst mer enn bitende minusgrader og full snøstorm. TUI kan melde om den sterkeste salgsveksten på flere år, og pilene peker fortsatt oppover. Nå er det først og fremst sommerferien som sikres, og Rogalendingene er mest soltørste.

-  Januar er alltid en god måned for oss, nytt år og nye reisemål er høyt på folks agenda i januar. Men nå selger vi mye mer enn på lenge, og det ser ut til å fortsette. Mulig det er været som gjør det, bort skal vi i hvertfall, sier Usman Jasrae, Head of Digital Sales & Marketing  i TUI.

Hellas og Tyrkia

De klassiske feriefavorittene består og det er reiser til Hellas de aller fleste bestiller akkurat nå. Hellas har en samlet vekst på 27 %. Sommerens absolutte ferievinner blir derimot Tyrkia, men en eventyrlig vekst på mer enn 424 % sammenlignet med samme periode i fjor.

Vekst i alle kanaler

TUI opplever økt salg både på sin egen nettside og via agenter. I årets to første uker har antall besøkende på TUIs nettsider økt med mer enn 11%, og salg via samarbeidspartnere viser også vekst i januar.

-  Det er ingen tvil om at reiselysten er på topp. Utvalget har aldri vært bredere og prisene er fortsatt veldig gunstige. Slik utviklingen er nå så blir jeg ikke overrasket dersom vi slår alle rekorder denne måneden, sier Jasrae.

Sommerens mest populære destinasjoner:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Mallorca

Her bestilles det flere solferier enn vanlig i januar:

  1. Haugesund – Vekst på 32,1%
  2. Stavanger – Vekst på 31,6 %
  3. Oslo – Vekst på 11,6 %
  4. Trondheim – Vekst på 6,2%

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom