TUI Norge

TUI skal fange de reisendes oppmerksomhet med ny sikkerhetsfilm

Del

De aller fleste reisende har sett de mange ganger før, flyselskapets sikkerhetsvideo. De er sett så mange ganger at de færreste gidder å følge med. Dette skal TUI nå gjøre noe med, og lanserer ny film som tar gjestene gjennom rutinene man må merke seg når man er ombord.

TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm
TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm

-  Mange soner helt ut når flyselskapene gjennomgår sikkerhetsrutiner ombord. Det er en grunn til at de illustreres hver gang du skal opp i luften, så nå forsøker vi å fange folks oppmerksomhet med en helt ny film, sier Nora Aspengren.

Ny trend

Flere av verdens største flyselskaper tar nye kreative grep for å vekke folks interesse, med referanser til Ringenes Herre, Fotballprofiler og katte-memes blir sikkerhetspåminnelsen litt mer underholdende.  TUIs nye film «Through the eyes of a child» er også litt utenom det vanlige og man får se flyopplevelsen gjennom et barns nysgjerrige øyne. Filmen vises på TUI fly Nordic sine flyvninger fra og med 1. november 2017.

Se hele filmen her https://youtu.be/cdnZqHkSsds

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm
TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI foreslår reorganisering av sine Nordiske kortdistanseflyvninger10.9.2018 13:30Pressemelding

Luftfartsindustrien har vært i stor endring de siste årene og Nordiske reisende krever flere valgmuligheter og mer fleksibilitet enn noen gang. TUI vil møte disse endringene til det beste for sine kunder og foreslår derfor å endre tre av sine flyvninger fra TUI fly til eksterne samarbeidspartnere, Norwegian og Jettime. Basene som eventuelt påvirkes av de foreslåtte endringene er Malmö, Helsinki og Oslo. TUI er i dialog med fagforeningene i Norden.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom