TUI Norge

TUI skal fange de reisendes oppmerksomhet med ny sikkerhetsfilm

Del

De aller fleste reisende har sett de mange ganger før, flyselskapets sikkerhetsvideo. De er sett så mange ganger at de færreste gidder å følge med. Dette skal TUI nå gjøre noe med, og lanserer ny film som tar gjestene gjennom rutinene man må merke seg når man er ombord.

TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm
TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm

-  Mange soner helt ut når flyselskapene gjennomgår sikkerhetsrutiner ombord. Det er en grunn til at de illustreres hver gang du skal opp i luften, så nå forsøker vi å fange folks oppmerksomhet med en helt ny film, sier Nora Aspengren.

Ny trend

Flere av verdens største flyselskaper tar nye kreative grep for å vekke folks interesse, med referanser til Ringenes Herre, Fotballprofiler og katte-memes blir sikkerhetspåminnelsen litt mer underholdende.  TUIs nye film «Through the eyes of a child» er også litt utenom det vanlige og man får se flyopplevelsen gjennom et barns nysgjerrige øyne. Filmen vises på TUI fly Nordic sine flyvninger fra og med 1. november 2017.

Se hele filmen her https://youtu.be/cdnZqHkSsds

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm
TUI fly Nordic Sikkerhetsfilm
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom