TUI Norge

TUI øker antall reiser til Tyrkia – igjen

Del

Reiselysten er fortsatt sterk og Tyrkia er sommerens ubestridte ferievinner. Med en vekst på 72 % bare forrige uke har TUI valgt å øke kapsiteten til Tyrkia ytterligere. Nå er det flere avganger i høstferien som legges til for å imøtekomme etterspørselen. Selskapet har allerede økt antall reiser til Tyrkia med mer enn 25 % sammenlignet med 2017.

TUI Norge - TUI Family Life Pascha Bay- Tyrkia
TUI Norge - TUI Family Life Pascha Bay- Tyrkia

-  Alle piler peker oppover når det gjelder interessen for Tyrkia i sommer. Vi har allerede utvidet tilbudet vårt, men ser nå at behovet er stort fra landets største flyplasser også i høstferien, sier Usman Jasrae, Head of Digital Sales & Marketing i TUI Norge.

Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen

TUI øker tilbudet i høstferien med 96 % sammenlignet med samme periode i fjor og det er direkteflyvninger fra Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen som nå legges til.

Tyrkia

Om Tyrkia

Tyrkia, med sine flotte strender, varierte natur, gode mat og lave priser er et populært ferieland om sommeren. TUI kan dessuten friste med moderne all inclusive-hoteller, flere TUI Family Life med aktiviteter og flere TUI Sensimar med fokus på ferie for voksne. Men også håndplukkede bosteder i kategorier fra Lite & familiært til De Luxe.

Les mer om TUIs tilbud i Tyrkia her: https://www.tui.no/feriereiser/tyrkia/g-000000242/

Vekst fra landets største flyplasser:

Bergen: + 48 % vekst hittil i år

Stavanger: + 878 % vekst hittil i år

Trondheim: + 181 % vekst hittil i år

Oslo: + 192 % vekst hittil i år

 

Topp 3 mest populære hoteller i Tyrkia i sommer:

 

  1. TUI Family Life Pascha Bay
  2. Blue Star Barut B Suites
  3. TUI Sensatori Sorgun

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI Norge - TUI Family Life Pascha Bay- Tyrkia
TUI Norge - TUI Family Life Pascha Bay- Tyrkia
Last ned bilde
TUI Norge - Sensatori Side - Tyrkia
TUI Norge - Sensatori Side - Tyrkia
Last ned bilde
TUI Norge - Antalya
TUI Norge - Antalya
Last ned bilde
TUI Norge - Antalya
TUI Norge - Antalya
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI Care Foundation samarbeider med IFAW for å forhindre ulovlig elefantjakt i Kenya20.2.2019 08:00:00 CETPressemelding

• Med støtte fra TUI Care Foundation implementerer IFAW ny teknologi for å beskytte elefantpopulasjoner i Tsavo-området. •Sammen med Kenya Wildlife Service og lokalsamfunnet, vil IFAWs tenBoma-initiativet hjelpe lokale voktere med å samle inn, behandle og analysere data. • Initiativet tilbyr opplæring og mentorskap for 130 voktere fra Kenya Wildlife Service og lokalsamfunnet slik at de kan bruke den innsamlede dataen til handling som effektivt kan beskytte dyrelivet og lokalsamfunnet.

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00:00 CETPressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom