TUI Norge

TUI melder om hett sommersalg

Del

300.000 nordmenn reiser med TUI hvert år, og 70 % av disse reiser om sommeren. Nye tall fra reisearrangøren viser at reiselysten er sterk, de store destinasjonene øker og ett land utpeker seg som mest ettertraktet denne sommeren.

Kalithea Horizon Resort - Rhodos
Kalithea Horizon Resort - Rhodos

- Sommeren er høysesong for sydenturer, og i år er intet unntak. På tross av strålende vær her hjemme så booker nå nordmenn sommerferien for fullt, 6 av 10 reiser for hele sommersesongen er allerede solgt, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI Norge.

Reisemønster unikt for Norge

Ingen andre land i Europa har så aktiv reisevirksomhet som oss Nordmenn i skolens sommerferie. De aller fleste av oss reiser fra den dagen skolen lukker dørene i juni til og med den første uken i august. Trenden viser seg også denne sommeren, og TUI har derfor økt kapasitet til flere av de mest populære destinasjonene som blant annet Hellas og Spania i sommer.

Mest ettertraktet i år

Øverst på nordmenns reiseliste står de store etablerte reisemålene Mallorca, Rhodos og Kreta. Det er derimot én destinasjon som skiller seg sterkt ut denne sommeren – Tyrkia! Med en vekst på eventyrlige 238 % hittil i år er Tyrkia desidert mest ettertraktet, og ingen andre destinasjoner kan skilte med lignende vekst. TUI har mer enn doblet kapasiteten til Tyrkia og satt Marmariskysten tilbake på programmet.

Mest populært

TUI har samlet sett solgt 6% flere reiser i år sammenlignet med samme tid i fjor, de største destinasjonene viser fortsatt vekst.

Mest populære destinasjoner (antall gjester) akkurat nå:

  1. Kreta  - 16 % økt salg siste uken
  2. Mallorca -15 % økt salg siste uken
  3. Rhodos – 47 % økt salg siste uken

Mest populære land (antall gjester) denne sommeren:

  1. Hellas  
  2. Spania
  3. Kypros

Destinasjoner med sterkest vekst siste uke:

  1. Tyrkia – 264 % vekst
  2. Sardinia – 59 % vekst
  3. Rhodos – 47 % vekst

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kalithea Horizon Resort - Rhodos
Kalithea Horizon Resort - Rhodos
Last ned bilde
TUI Family Life Alcudia pins - Mallorca
TUI Family Life Alcudia pins - Mallorca
Last ned bilde
TUI Sensimar Kalliston Resort and Spa - Kreta
TUI Sensimar Kalliston Resort and Spa - Kreta
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom